| M3ntosana a întrebat:

Sunt inebunita dupa gropitze :X Ce as putea sa fac sa am si eu una...thinking(sa nu imi spune-ti de operatii sau ceva gen.laughing)As putea sa fac ceva ca sa imi apara?happythinking Stiu ca apare din nastere dar vreau si eu una big grin As putea sa fac ceva?batting eyelashes

3 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Draga mea, si mie imi plac gropitele f. mult si as fi vrut ca macar copiii mei sa aiba daca eu nu am. Dar n-a fost sa fie. Deci imi pare rau sa iti spun, dar daca Dumnezeu nu te-a dotat de la inceput cu asa ceva, acum tu nu poti sa faci nimic. Mai mult, daca in familia ta nu a avut nimeni si nici tu, atunci nici copiii tai nu vor avea. Asta e viata! Trebuie sa ne multumim cu ce avem. Poate ai ochi frumosi, corp atragator sau suflet cald care sa te faca iubita de cei din jur.

| 16.laura.16 a răspuns:

laughing Cauta-ti iubit cu gropite si gata. Ca vorba aia: ce-i a lui e si al taulaughing

| BS_5938 a răspuns:

Fă-ţi rost de un macho care are gropiţe laughing)
Acum serios, la ce te aştepţi? Lucrurile acestea apar din naştere, şi eu am vrut mai demult bărbie dublă, dar mi-am dat seama că este o risipă de energie să-ţi petreci timpul cu chestii din-astea
Însă în multe cazuri este o rezolvare uşoară să găseşti în partenerul tău ce nu poţi avea tu ( mai ales dacă e vorba despre lucruri pe care le primim numai la naştere )
Baftă şi nu te mai chinui cu astfel de " probleme "! :-D