Nu esti singura in situatia asta. Dar trebuie sa gandesti mai rational, majoritatea fetelor il plac pentru ca e nou in industria muzicala si e adolescent . Lumea nu se rezuma la el, e absolut normal sa iti placa, sa il admiri, dar gandeste-te ca e o chestie trecatoare, cu timpul nu vei mai gandii asa.
Uite o sa iti zic pe scurt... mie nu prea imi place de Justin. Dar am invatat de la idolul meu ca "Love lives forever" asa ca degeaba vei incerca sa ti-l scoti din cap pentru ca tu pe el il iubesti. Daca nu ti-a atras atentia alt baiat inseamna ca Justin chiar inseamna ceva pentru tine.Incearca sa te uiti la baietiii din jurul tau si sa cunosti mai multa lume. Justin e doar un cantaret, nu poate exista dragoste intre tine si el[dragoste in advaratul sens al cuvantului]. Doar incearca sa pui ochii pe altcineva.
Te-am tzuuucat :X
fundiiitsaa?:X
Ohh Doamne, ce 'febra' e pe voi fetele astea cu JB. Eu cred ca voua va place JB ca e unic pe piata muzicala ca tanar de 16 ani, voi admirati de fape norocul lui, ca l-a promovat cineva sa ajunga sus (Usher); sunt sigur ca in lumea asta exista multi baieti asemeni lui, poate mai frumosi si cu mai mult talent, dar, din pacate, nu are cine sa ii propulesze in topuri. Cu timpul cred ca vor aparea altii ce il vor detrona.
Pai. daca iti mai place un baiat care si te cunoadste. poate ca si el te place.si fi tot mai aproape la el.asa iti ei gandul de la JB.PENTRU CA TE GANDESTI LA CELALALT BAIAT SEXY:*bafta si sper ca te ajuta cu ceva:d
Gandeste-te la un alt baiat care tii aproape si tii prieten. poate chiar ai si sanse la el.ar putea fi o metoda. dar cinestie poate nu functioneaza la obsedatele dar na macar am incercat bafta in continuare!
Si cati ani ai? 12? sau 11?)
doamne fereste))))))))
spanzura'te; xte sustin
Incearca sa te gandesti la el si in acelasi timp sa te masturbezi
daca ti-a placut ramai cu el... daca nu cautati un iubit.
TeSeduceMirunaDulce întreabă: