Felicitari pentru faptul ca nu vrei sa avortezi, ca ai puterea sa mergi mai departe pentru ca va fi greu si esti constienta, iar dupa toate astea poti spune ca iti doresti copilul si esti responsabila. Intr-adevar, e devreme si va fi greu. Dar nu ii asculta pe cei ce spun ca vei distruge viata copilului tau, etc. Sunt sigura ca vei face tot ce poti sa ii oferi ce e mai bun, iar faptul ca are un tata si ca prietenul tau e de asemenea responsabil, iar mama lor va sustine este nemaipomenit. Succes si ai grija!
Macar pe el sa il inveti gramatica corect. sa-l duci la meditatii sa n-ajunga ca ma-sa
Cu asa parinti bietul copil va trai o copilarie chinuitoare psihica si nu va avea un viitor stralucit, mai bine scutiti-l de chinul vietii alaturi de voi.
Nu-l omorâți, avortul ucide o inimă care bate! Încearcă să vorbești și părinții tăi, poate acceptă ideea. Dacă el deja lucrează, aveți o sursă de venit, v-ați putea căsători și crește copilul împreună.
În cel mai rău caz, dacă nu mai vrea să te susțină nici el nici părinții, ai putea să-l naști și să -l dai spre adopție, sunt o mulțime de familii care își doresc un copil și nu-l pot avea.Și fiul meu mai mare e adoptat și sunt etern recunoscătoare fetei sărace de 17 ani care l-a conceput cu un bărbat însurat care apoi n-a mai vrut să știe de copil că totuși n-a făcut avort, nu a ucis copilul și acum e o bucurie pentru noi.Noi avem familii de preiteni care ar dori să adopte. Dacă cumva nu se rezolvă altfel și te interesează subiectul, scrie-mi pe privat.
Personal cred ca e posibil sal cresteti amandoi, va fi greu dar asta e viata nu-i usoara
Tu esti singura in masura sa iei hotararea definitiva. In orice caz este vorba de o hotarare extrem de grea si complicata si nu cred ca ar fi indicat sa urmezi sfaturile cuiva. Incercati sa analizati situatia impreuna cu parintii vostri. Parerea mea.
Risti sa ajungi sa cheltuiesti toti banii pe popi si pelerinaje. Nu se intampla la fel cu toate femeile care fac avort, dar e un risc.
Spre deosebire de altele,tu nu iei in calcul avortul,ceea ce e foarte bine. Asuma-l! Din moment ce l-ai facut,e al tau. Un avort nu numai ca nenoroceste un copil care poate ajunge doctor,arhitect, pilot, etc, dar iti deregleaza tie anumite functii! In concluzie, asuma-l!
Ma bucur alaturi de voi ca veti avea un bebe. Sa fiti sanatosi, sa nasti un copil sanatos si sa-l iubiti asa cum v-ati iubit voi cand l-ati conceput.
Nu, nu as face avort. Dar inainte de a incepe un maraton de sex neprotejat cu scopul de a obtine o sarcina m-as gandi de 100 de ori. Si nu as face asta daca nu as avea scoala terminata, un job stabil si un loc unde sa locuiesc fara sa risc sa fiu scoasa in strada. Si clar nu as fi facut asta la 18 ani...
Traim in secolul 21...sa faci un copil cu intentie si apoi sa iti dai seama ca te-ai cam grabit e efectiv prostie!
Nu te lua dupa astia.sunt niste carnati care comenteaza.eu chiar apreciez devotamentul tau fata de acel copil, desi e prea devreme pentru a il naste.va fi grea viata,nu e deloc usor sa ai un copil,uneori vei fi aproape de a ceda,poate vei simti si regrete,dar,spre deosebire de altele,tu,chiar esti ceea ce numesc eu femeie adevarata.
Altele in locul tau l-ar fi avortat direct, gandindu-se la viitorul lor(egoism), fara sa-si asume raspunderea.
Oricum, exista probabilitatea ca dupa ce se vede cu copilul, sudorul tau sa devina violent si rau.Se intampla foarte des, mai ales acum in secolul divorturilor. Sper sa fii sigura ca ai pe cine trebuie langa tine si te va sustine in orice ai vrea sa faci tu.
Sa aveti si suportul parintilor este foarte important.
Nu mai esti minora, ai discernamant si cred ca stii si tu ca lumea va judeca."aaa uite-o si pe aia, e gravida si nici n-a terminat liceul". prostii vor judeca mereu, dar tu trebuie sa te tii tare si sa-ti urmezi credinta indiferent cat de greu iti va fi.
Avort = crima. Asumati-va tot, chiar voi ati spus ca v-ati dorit copilul! Si ce-i ca sunteti tineri? Tot ce conteaza e sa va iubiti, sa construiti impreuna si sa luati viata-n piept.
L-ati vrut, acum cresteti-l. O MAMA nu are absolut nicio scuza in a-si omori propriul copil atata timp cat este in toate facultatile mintale nici chiar daca tot universul s-ar pune impotriva ei si a copilului. Pantecele mamei este mediu de protectie a puiului, nu trebuie sa devina camera lui de tortura. Am citit de curand un articol (aparut destul de recent) al carui link l-am luat de pe FB si al carui titlu mi-a atras atentia: http://www.familiaortodoxa.ro/2016/03/01/mama-a-doi-copii-morti/
Cred ca mai mult nu am ce sa adaug. Sa va fie sanatos.
Salut! Nu putem lua noi hotararea in locul tau. Zici ca vi l-ati dorit.Atunci e ok.
Sa nu crezi ca bebelusul este ca o jucarie.Plange,te tine noaptea treaza,''mamanca'' o gramada de bani.
Si avortul este o experienta traumatizanta, dar a da nastere este un contract pe viata.
Poti trai cu faptul ca ai facut avort? Poti trai cu faptul ca vei fi o mamica foarte tanara?
Spune-ne si noua ce hotarare ai luat ca murim de curioziatate.
Faci cea mai mare greseala daca faci avort. Gandeste-te ca o sa ai pe constiinta toata viata aceasta fapta.
Imi pare rau sa-ti dau vestea dar la modul raspunsurilor pe care le-ai dat pe aici+ modul in care ai pus intrebarea pot deduce un singurul lucru: ca imi va fi mila de copilul tau!
De ce? E clar ca nici nu stii in ce te bagi si nu stii cum sa ai grija de un copil (in fine...) sau cum sa-l abordezi.
O sa-ti planga seara ce faci? Fetiscana de tine vrea sa-si faca somnul de frumusete si copilu' tau plange. La pariu ca il lasi acolo sa planga.
La 18 si 22 de ani ce parinti sunteti? IRESPONSABILI! Sunt de acord cu avorturile pentru ca stiu situatia din orfelinate chiar daca acuma sunt mai remediate nu sunt toate remediate.
Si sa abandonezi un copil o viata intreaga doar pentru ca ai mofturi de diva e mai rau decat sa-i curmi viata, greul incepe dupa ce il nasti, sa stii.
Apropo ai repetat in contra argumentele tale cuvantul frustrat nu stiu cine e mai frustat cei la care ai raspuns sau fiinta ta cu neuronul ce tipa de durere.
Mama,mama,deștepta lu'peste ....am pus o cratima in plus la "ati"! Tu esti extrem de desteapta, ca dupa ce iti vine ciclu crezi ca esti gravida! Pun pariuuu......ca esti vreo frustrată, pentru ca un om normal, de varsta ta nu jigneste, MAI ALES daca nu a fost jignit.
Draga mea, o prietena de a mea desi i-a venit ciclul era gravida i-a venit ciclu 7luni. asa ca taci ca esti prea tolomaca
Nu v-am intrebat de avort pentru ca eu as vrea sa fac! NU! Nu as face niciodata, stiu ca mama si tata vor fi dezamăgiti, dar stiu ca ma vor ajuta, eu destui bani sa ma poată ajuta pana nu mai este nevoie sa stau langa copil in fiecare moment, ai mei lucrează in Spania de peste 13 ani, adica de cand eram eu mica! Nu as face avort nici daca el m-ar parasi, si nu, nu cred ca el va deveni violent......si sunt si convinsa ca nu ma va parasi, dar avort nu as face niciodata! Va multumesc mult celor care nu m-ati jignit!
Hai ma fata dispari de aici ca de oamenii astia ca tine care doar se cred destepti mi-e absolut scârba! Se vede clar ca la vârsta ta nu ai de facut decat sa jignesti pe internet între 4 pereti,asta se numeste frustrare, jignesti pe cineva pe care nu l cunosti din cauza problemelor tale, ca un om multumit cu el nu jignesti asa! Si buzele alea ale tale dulci cred ca te au scăpat de multe avorti, si sunt convinsă ca ai la grămadă! Hai nu mi mai răspunde, ca parere ta pentru mine ma intereseaza fix egal cu ce se intampla acum in celelalte galaxii!
Va multumesc mult......sincer nu pot acorda funda fiindca am aplicația si nu merge bine, plus ca nu stiu cui sa i dau!
LecaSorin1688 întreabă: