| kiki_1173 a întrebat:

Sunt interesata
care fete le par la baieti ca sunt mai atragatoare?
moldovencele sau româncele?
big grin

Răspuns Câştigător
| Enaaa a răspuns:

Nu stiu...nu prea vad diferenta... daca ai spune: japonezii ori africanii...deja vad diferenta... dar intre moldovence ori românce...cred ca nu importa de unde esti, dar cum esti...importa personalitatea si comportamnetul, cred ca toti(toate) sunt atragatori(-oare) in felul sau propriu...
Deci nu te uita daca esti românca ori moldovanca, doar fii tu insati, crede-ma...nu numai frumusetea exterioara conteaza.ci si cea interioara...
Pupic

15 răspunsuri:
| marioBARCELONA a răspuns:

Pentru unii baieti si o gaina pare atragatoare.
O zi excelenta!

| St!L a răspuns:

Nu conteaza!

| ShaKuri a răspuns:

Rusoaicele.winking

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Polonezele si rusoaicele. DIn experienta... big grin
Cat despre md-ro, aleg ro. Am avut experienta cu una din md si... is cam usoare, asa...

daniela
| daniela a răspuns:

Nu cred ca are importanta nationalitatea ci persoana, poti fi inteligenta, atragatoare si sentimentala chiar daca esti romanca, chiar daca esti chinezoaica sau rusoaica

| elena a răspuns:

Cele foarte frumoase...pana deschid gura...hei, hei, hei nu te gandi la prostii...pana articuleaza primele cuvinte, mai bine zis, scot porumbelul pe gura. Cate femei foarte frumosase si la fel de destepte cunosti? Aaaaaaaaaaaaaaaa, atragatoare si destepte da, mai merge...

| Joyo a răspuns:

Mi se pare foarte bun raspunsul lui 'enaaa'... Cred ca are mare dreptate, adica nu conteaza numai frumusetea chipului... sau a trupului... conteaza si cea a sufletului... Eu, cel putin incerc sa nu mai iau niciodata dupa cum arata o fata, chiar daca asta e lucrul care sare tuturor in ochi prima data, insa stiu ca frumusetea exteroiara=0 fara cea interioara big grin... Nu toti baietii gandesc asa, dar poti fi sigura ca un baiat care te alege pentru frumusetea exterioara, te va iubi intr-un mod egoist...winking Ai grija ce-ti doresti big grin.

| imortal a răspuns:

Buna in primul rand la baieti le sunt mai atragatoare "muierile" adica fetele, nu conteaza ca e moldoveanca sau romanaca, altii o mai dau si pa capre, vite, dar asta e partea a 2, fiecare cu ce-i place, ca na, tot fete is si alea laughing)... dar nu stiu de ce ai ales exact cele mai frumoase natzii de fete daca ziceai si tu romance/ moldovence contra nemtoaice sau alte natzii castigau categoric ale noastre si asta nu ca tin cu romancele, dar asa e. Si sper ca nu faci parte din "alte natzii" laughing

lolita
| lolita a răspuns:

In toate tarile lumii ai sa intalnesti femei frumoase si femei urate, despre moldovence mai bine nu zic nimic. laughing

| mrproffesor a răspuns:

Fiecare fata are ceva special nu creca exista diferente

| Enaaa a răspuns:

Am vrut sa mentionez...sunt moldovanca...

| blackjey a răspuns:

Si si ca eu is pur moldovean

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si romancele si moldovencele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Moldovencele si ardelencele nu sunt romance hihihi big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Moldovencele cu mult mai frumoase decat romancele...si sunt roman