E foarte bine sa vezi tineri tineri ca stiu ce vor de la viata. Daca vrei sa te faci medic logic du-te la bio chimie. Eu fac parte din tinerii care nu stiu ce fac cu viata dar totusi au optiuni destule asa ca sunt la mate info
Eu spun sa mergi pe bio chimie este un profil forte bun...in judetul meu a fost cel mai cautat profil anul asta si daca esti atat de buna la biologie si iti place cu adevarat de ce sa nu profiti?
PS:nu uita ca pentru a fi medic trebuie sa stii si ceva chimie organica dar sunt sigura ca esti buna si la chimie
Succes!
Bio-chimie, mai ales daca ai luat mentiune la Olimpiada de bio...multi ar vrea sa se duca acolo, pentru a deveni medici, dar nu pot pentru ca nu se descurca la materiile principale...inclusiv eu, care nu am fost sigura pe puterile mele si mi-am ratat sansa, intr-un fel.
Pai daca vrei sa devii medic, ti-as sugera bio`chimie. oricum sunt sanse ca pe parcursul liceului sa te razgandesti.alege ce'ti place!
Pai.depinde ce vrei sa devii.
dar chiar daca faci mate-info poti sa dai la medicina. poti sa dai unde vrei.
in schimb daca faci bio-chimie nu ai atatea optiuni de unde sa alegi.si poate pana termini liceul iti doresti sa devii alceva.
sper ca te´am ajutat.>