| hrdcore a întrebat:

Sunt intr-o dilema, sunt in clasa a 8-a la cel mai bun colegiu din judet si nu stiu ce sa aleg de pe a 9-a dintre bio-chimie si mate-info (la acelasi colegiu)
trebuie sa precizez ca pe clasa a 7-a am luat mentiune la olimpiada nationala de biologie si dupa olimpiada imi ziceam ca o sa aleg bio-chimie pentru ca vreau sa ma fac medic si acum nu stiu ce sa aleg?

Răspuns Câştigător
| alexutzu00791 a răspuns:

E foarte bine sa vezi tineri tineri ca stiu ce vor de la viata. Daca vrei sa te faci medic logic du-te la bio chimie. Eu fac parte din tinerii care nu stiu ce fac cu viata dar totusi au optiuni destule asa ca sunt la mate infolaughing

5 răspunsuri:
| anaid a răspuns:

Eu spun sa mergi pe bio chimie este un profil forte bun...in judetul meu a fost cel mai cautat profil anul asta si daca esti atat de buna la biologie si iti place cu adevarat de ce sa nu profiti?
PS:nu uita ca pentru a fi medic trebuie sa stii si ceva chimie organica dar sunt sigura ca esti buna si la chimiewinking
Succes!

| Emeraude a răspuns:

Bio-chimie, mai ales daca ai luat mentiune la Olimpiada de bio...multi ar vrea sa se duca acolo, pentru a deveni medici, dar nu pot pentru ca nu se descurca la materiile principale...inclusiv eu, care nu am fost sigura pe puterile mele si mi-am ratat sansa, intr-un fel.

| denyelle a răspuns:

Pai daca vrei sa devii medic, ti-as sugera bio`chimie. oricum sunt sanse ca pe parcursul liceului sa te razgandesti.alege ce'ti place!

| razvanutzu a răspuns:

Poti sa treci pe mate-fizic e tot pentru doctori thinking

| alee a răspuns:

Pai.depinde ce vrei sa devii.
dar chiar daca faci mate-info poti sa dai la medicina. poti sa dai unde vrei.
in schimb daca faci bio-chimie nu ai atatea optiuni de unde sa alegi.si poate pana termini liceul iti doresti sa devii alceva.
sper ca te´am ajutat.>big grin