Buna dimineata
O iau de la sfarsit spre inceput
Pai de ce sa te opresti din mancat?
Gandeste-te ca fumezi si asta o sa te slabeasca+ cate mai si opresti din mancat o sa ajungi sa nu te poti tine pe picioare.
Gandeste-te la tine,sa-ti fie bine,ca o sa te imbolnavesti nemacand si fumand,o sa ajungie pe patul de spital intubata si cu injectii la greu. Despre sora ta,vorbeste cu ea spune-i,intreab-o, daca se sime bine, ce si cum. Iar despre parinti ...Sunt problemele lor,la fiecare in familie se cearta parintii,au ei motivele lor si astea,e doar o perioada mai grea. Si eu am trecut prin asta. Toate trec, si cu siguranta va trece si asta, ca doar nu o ramane asa.
Am omis scoala... Scuze.
Pai eu cred ca o scoala ca toti ceilalti adica sa nu fie particulara ti-ar face bine,prieteni noi,anturaj nou,lucruri noi,profesori noi, etc Si e mult mai bine decat la una particulara,iti va luat ceva timp sa te acomodezi dar dupa sa vezi ce bine e (Si eu m-am mutat de la o scoala la alta,stiu cum e).
Lasa-te de fumat si sa mananci bine, vorbeste cu sora ta,intreab-o daca are probleme,de fapt vorbeste cu ea in fiecare zi sa deveniti apropiate si atunci cand are probleme sa-ti spuna, si tu la fel,sa contezi pe ea ca sunteti surori,doar. Cu certurile dintre parinti,na.E normal. Daca nu s-ar certa nu s-ar iubi asa mult Eventual daca nu mai suporti si situatia e mai rea,vorbeste cu mama ta si cu tatal tau,sau doar cu unu` dintre ei.
Ai incredere,totul va fi bine:*
Apropo, nu cred ca te simti fara flaga, trebuie sa fi doar un sfat bun si sa ai incredere, atata tot.Lasa obiceiurile rele, ca o sa-ti faca mult rau.
Bafta:*
Mult noroc
E bine sa-ti impartasesti problemele cu alti mai ales cand crezi ca te pot ajuta. Eu cred ca ar trebui sa treci peste momentele astea toti le avem in viata dar nu in acelasi timp. Greutatile vietii te fac sa fumezi pentru ca esti disperata nu te simti in felul tau. Imp : Mentinete cum erai si sfatuiestete cu un prieten foarte bun sunt sigur ca el ar putea sa et ajute mai mult decat noi
Buna.
In primul rand trebuie sa ai vointa,asta conteaza foarte mult. Tigarile trebuie lasate, bineinteles tot cu ajutorul vointei si nu mai fii asa pesimista, ai incredere in tine ca toate se rezolva.Nu lasa ca starea asta sa ia avant ca apoi o sa fie mai greu sa iti revii.
Succes!
Pa, pa.
Piciu_Mihaela_ întreabă: