| Annye18 a întrebat:

Sunt intr-o relatie cu un baiat de un an. El e din timisoara eu din tulcea. Ne intalim foarte rar. Insa de la o bucata de vreme a inceput sa se schimbe. El a fost primul baiat din viata mea. Si il iubesc, insa parca de fiecare data eu sunt vinovata de orice. Daca il sun nu e bine daca nu il sun iar nu e bine. Nu stiu ce sa mai fac. As vrea sa-i zic asa ` Sa ma sune cand o sa stie cu adevarat ce vrea de la mine, de la viata` Dar oare nu e o intrebare grea? Daca nu o sa stie niciodata asta? Va rog sfatuitima. Dau funda. Am nevoie de voi.

3 răspunsuri:
| daddu a răspuns:

Relatiile la distanta is o prostie, cel putin la varsta voastra ( presupun ca daca e primul baiat nu ai 20 de ani ). Incearca si gasesteti un iubit din orasul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te gandesti si sa te gandesti bine, asta trebuie sa faci. O relatie la distanta ( in cazul vostru foarte mare distanta ) nu este deloc usoara. Este foarte greu sa mentii acea flacara aprinsa...voi presupun ca va intalniti de 2-3 ori pe luna sau chiar mai rar. Este normal sa te simti vinovat dar nu este vina nimanui sau este vina amandurora. Vorbeste cu prietenul tau si spune-i ce te ingrijoreaza, nu sa te sune cand stie ce vrea cu adevarat de la tine sau de la viata ca asta ar insemna sa va certati. Spune-i ca se poarta altfel si intreaba-l ce se intampla cu el.

| GrasuCrazy a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa il uiti adica ignore pe mess si pe tel trecel la lista de respingere. Asta este parerea mea... (dragostea la distanta nu este buna delocwinking ) Si dupa fa si tu tot posibilul sa iti gasesti un baiat de la tine din oras/satwinking
Si o sa fi mult mai fericitawinking te asigur euwinking