| DoriB20 a întrebat:

Sunt intr-o relatie dar imi place sa vorbesc prin mesaje cu alt baiat...e ok? btw,imi iubesc actualul, nu se pune problema

17 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Atata timp cat pastrati o conversatie strict amicala, nu flirtati sau nu intrceti alte limite, din punctul meu de vedere e ok. Dar acum conteaza al prietenului tau, nu al nostru. Si mie-mi place si fac asta fara a avea vreo intentie de a-mi insela iubitul.

| darrio2007 a răspuns:

Depinde ce vorbesti prin mesaje. Nu prea e normal, mai ales daca conversatia se intinde prea mult. Ceva te atrage la acel baiat cu care comunici prin mesaje. Ceva ce nu ai gasit la actualul.

| RAY a răspuns:

Daca e fraier si crede in tine ca il iubesti nu e nici o problema, tu asa esti nu e vina ta, deci nu e nici o problema nici sal inseli nu va fi o problema, cand iubesti cu adevarat nu vb cu alti in fine

| GreenVoid a răspuns:

Daca esti cu cineva iti omori viata sociala si trebuie sa i sufli in ceafa 24 din 24 actualului?

| RAY a răspuns (pentru GreenVoid):

Ma tu chiar ma iubesti pe ascuns?

| GreenVoid a răspuns (pentru RAY):

De ce intrebi? laughing

Lasa timiditatea asta stupida si recunoaste asta si hai sa ne casatorim, din pacate e post numai putem, las ca la anul vom face nunta

Daca esti fraier si crezi in mine ca te iubesc nu e nici o problema, asa sunt eu nu e vina mea, deci nu e nici o problema nici sa te insel nu va fi o problema.Nu m-am putut abtinelaughingSunt rece, materialista si fara sentimente, remember? ce casatorie visezi ai bani si nu stiu eu?laughing

Eu credeam ca dai tu ca isi fac o favoare mare te fac mireasa, ce vrei mai mult?

Doamne ferestelaughingMai bine o dau pe lady juicewinking

Azi cu cine mai inselat? macar mai inselat pe banii sau gratis?

Femeile nu te nseala pentru bani, te nseala de placerewinking

Romantic ce sa spun

Pentru ei cel mai probabillaughing

| Tpuist a răspuns:

Dacă sunteți doar prieteni e în regulă. Dar să nu depășiți stadiul de prieteni.

| AliceNeye a răspuns:

Inseamna ca nu il iubesti cu adevarat si iti place sa discuti cu alti pentru ca nu ai gasit ceea ce cauti

| Bufferia a răspuns:

E ok sa ai prietenii... Vad ce raspunsuri ai primit si tot. E ok sa ai prieteni baieti asa cum si la el e ok sa aiba prietene fete.Pana la urma nu esti la gradinita, ni el nu e la gradinita.Ideea e sa nu ii ascunzi si nici sa il agasezi cu intrebari de genul "pot sa vorbesc cu asta" sau"te deranjeaza aiaa."pentru ca s -ar putea sa creada ca nu ai viata. Potibsa vb langa el si sa ii spui ma uite, vb cu asta suntem doar prieteni, daca te deranjeaza nu o sa ii mai scriu.Asa o sa vezi si cum se comporta iubitul tau in toata situatia si daca este foarte gelos si o sa iti dai seama daca ai sau nu nevoie de niste limite in relatia voastra. O singura chestie, daca nu te lasa sa vorbesti cu alti baieti, nici el sa nu vorbeasca cu alte fete. Sper ca observi cat de neplacut suna ce am scris mai sus. Intr-o relatie e nevoie de incredere, dar si de libertate. Daca sunteti impreuna nu inseli. Daca sunteti impreuna totdodata nu inseamna nici ca trebuie sa iti distrugi relatiile de PRIETENIE