| soricelulRulz a întrebat:

Sunt intr-o situatie cam....idioata,si in general destul de comuna, cam toti am patit-o, am 15 ani, sunt clasa a8a, la ora mea de sport vin 2 tipi de la a12a, vin desi nu au ora, de ceva timp se cam baga in seama cu mine, nimic interesant, unu dintre ei sta la o scara de mine si chiar si asa pana acum cateva saptamanii nici nu ne stiam numele, zilele trecute am urcat la etajul lor cu o colega si unul din ei a venit la mine si am facut cunostiinta, restul pauzei am stat si am vorbit, sunt amandoi foarte de traba si arata super bine, acum problema e ca imi place de unul dintre ei, imi place mult. doar ca nu stiu ce sa fac...e o diferenta de varsta si asta nu e singura problema mai e foarte putin pana cand vom avea examenele si nu stiu daca vom avea timp sa vorbim prea mult.ce sa fac? sa il las in pace definitiv si in afara de "buna" sa nu ii zic nimic sau sa incerc ceva? voi ce parere aveti? Mersi anticipat, astept cat mai multe raspunsuri va rog

6 răspunsuri:
| Gabry33 a răspuns:

Eu ziic sa iti vezii de viata pentru ca el oricum poate va pleca sau nu la facultate ..Asa ca mai bine ar fi sa gasesti pe cineva apropiat de varsta ta. Asta e opinia meawinking

| andreealidia98 a răspuns:

Sa sti ca si sora mea mai mica este intr-o asemanea situatie si ea este in clasa a 8 a.Eu am sfatuito sa lasa deoparte dragostea peroada aceasata deoarece are examene iar ea a inteles foarte bine sfatul meu. Acest sfat ti-l impartasesc si tie

| PowerpuffMe a răspuns:

Sincer nu stiu cum sa iti zic ca sa nu te simti jicnita dar tipii nu prea vor sa fie cu tipele mult mai mici decat ele doar daca au nevoie de (.) (.) si de cineva cu care sa se joace in aseternuturi sad adevarul doare, dar mai bine ramaneti doar prieteni sad

| AnaBejenaru a răspuns:

Incercarea moarte n-arelaughing. Poti sa vorbesti cu ei, nu trebuie sa te implici intr-o relatie serioasalaughing

| mona a răspuns:

Eu zic ca daca e sa fie ceva intre tine si cel de care iti place va face el primul pas

| Məğa a răspuns:

Nu, lasa-i mai e putin si dai examnu! Invata, si lasa-i o sa ai timp destul!