| Sclipirici a întrebat:

Sunt intr-o situatie cam neplacuta.Sunt mai ciudata si mai dificila, dar in sfarsit imi place si mie de cinevalaughing. Sunt la varsta in care pot avea si eu un prieten, numai ca e complicat. Nu-i din tara, vine doar in vacante la bunici si rude. Il cunosc de cand eram mici si de atunci era frumusel laughing. Am iesit acum 1 saptamana si imi place, chiar mult dar nu e bine. El va pleca si cred ca voi ramane cu buza umflata. Totusi, cred ca acolo mai e cu o fata, dar as vrea sa profit de faptul ca aici nu e cu nimeni, iar acolo e cu fata aia. Macar o luna... sa incerc. Nu stiu daca e cea mai buna alegere, si chiar nu stiu ce sa fac.
Ce ma sfatuiti?

2 răspunsuri:
| DaReZon a răspuns:

Daca doresti doar sa te distrezi cu el, sa te saruti asa random, si poate sa faci mai multe lucruri, ai putea incerca. Totusi, daca stii ca esti o fire mai sensibila si te-ai indragosti rapid, mai degraba o lasi balta. Depinde cum esti tu de fire. Daca te vei indragosti de el, doar vei regreta amarnic dupa ce va pleca, si vei suferi. Tio vei face cu mana ta. Cum am spus, daca ai chef doar sa te distrezi, incearca. Daca vrei sa iti faci un iubit adevarat, atunci fa-o cu un alt tip care macar este din oras cu tine si sta doar acolo.

| Sclipirici explică (pentru DaReZon):

Ma atasez destul de repede, si sunt mai sensibila. Faza e ca am mai vorbit cu vreo 2-3 baieti, dar nici unul dintre ei nu m-a incantat asa tare. E ciudat, si nu vreau sa creada ca doar si-a batut joc. Daca va pleca, ma voi acomoda si o sa inteleg...
Multumesc frumos pentru raspuns! happy