anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o situatie destul de naspa : urmeaza sa merg la ziua unui coleg care va implini 14 ani. Este foarte bogat si nu stiu ce i-as putea cumpara. Bani nu as vrea sa-i dau pentru ca daca ii dau 50 de lei mi-e teama ca ma va considera zgarcita dar eu nu am posibilitatea sa ii iau un cadou asa scump cum ar fi normal pentru el. Ma puteti ajuta va rog cu sugestii de cadouri? mersi

6 răspunsuri:
| PinkSky a răspuns:

Buna.Pai eu iti sugerez sa ii cumperi o sticla cu sampanie pe care sa scrii cu un marcar "Uite ai voie sa bei jumate, la 18 o vei bea pe toata"Sau orice numai sai scrii tu un biletel cu mana ta.De obicei oameni aduc tot felul de cadouri si nau nici o valoare daca nu`s daruite cu dragoste...
Important nu este cadoul ci gestul pe care il faci cand ii scrii in biletel ca iti pasa de el si chestii de genul.Eu iti urez bafta si distractie placuta!

| puricel a răspuns:

Pentru ca e bogat, inseamna ca are de toate, nu? atunci nu te agita sa ii cumperi cine stie ce chestii luxoase, pentru ca situatia in care te aflii tu e chiar ok. altii primesc poate chiar mai putin decat tine pentru un cadou. e normal, suntem la mana parintilor. Asa ca i-ai ceva personalizat, amuzant, simbolic. Ceva sa-i aminteasca de varsta buletinului.

| CosminWoW07 a răspuns:

Daca nu ai posibilitatea sa iei ceva asa de scump ii iei un ceas un parfum un gel de dus o camase un tricou depine ce vrei tu.

| CosminWoW07 a răspuns:

Daca e bogat nu inseamna ca trebuie sa ii iei ceva asa scump daca nu ai muti bani poti sai iei un tricou, o camase, un ceas, un gel de dus, un parfum acum din ce vrei tu sai iei te sfatuiesti si cu parinti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intentia conteaza, si daca are de toate ce ii mai lipseste? apoi el nu va primi neaparat de la toti cadouri mari pentru ca nu toti sunt ca el.Tu ii duci un cadou depinde de cum iti permiti si daca ii place bine daca nu problema lui. Distractie placuta!

| Biscuitel a răspuns:

Eu zic sa nu ii iei nimic si sa pastrezi tu baniilaughing Eu asa fac. Eventual, il pupi cand ajungi acolo pentru ca iti spun eu. Va aprecia mai mult asta decat orice cadou.