| Ioana736261 a întrebat:

Sunt intr-o situație dificila. M-am despărțit de un baiat acum 2 săptămâni aproximativ, ne-am certat pentru ca eu am aflat din alte părți ca el era afara cu o fata, după cearta mi-a spus ca s-au adunat mai multe și nu e cazul sa mai continuam. Încă tinem legătura iar eu cu o fata ieșim cu un prieten de ai lui cu care este certat. Noi doua suntem prietene cu prietenul lui iar in seara asta a fost o întâmplare și a mai venit un prieten al fostului meu. Eu nu vreau ca el sa afle ca am ieșit cu el pentru ca se cearta ei doi dacă ii spune ceva, cum ma pot scoate din situația asta?

4 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

E viața ta. Te poți inconjura de cine vrei, din moment ce ești un om liber. Nu l-ai înșelat in timp ce ați format un cuplu, așa cum a făcut-o el (în caz că te temi de vreun reproș, din partea lui).
Dar, din moment ce nu vrei ca el să afle, dai de inteles că tu încă sperai la o împacare.

| LordCristobal a răspuns:

Îți cam faci griji degeaba.
Și dacă ieși cu prietenul lui nu e ceva rău. Daca ei se cearta e treabă lor.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

A trebuit să citesc de două ori tot romanul și de încă două ori ultima frază ca să înțeleg care "el", care "ei", cine cu cine se ceartă etc (poate sunt și eu obosit).
Oricum, dacă am priceput bine ai ieșit cu o prietenă de-a ta, un prieten de-al fostului (doar că cei doi s-au certat) și cu încă un prieten de-al fostului care nu s-a certa cu el și acum ți-e frică să nu afle fostul tău iubit că ai ieșit cu un prieten de-al lui. Doar că ce-l interesează pe el ce faci tu? Nici măcar nu mai sunteți împreună? E viața și faci ce vrei cu ea, n-are ce face fostul tău iubit dacă tu decizi să ieși cu prietenul lui. Nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai stresa aiurea! V-ați despărțit, pa și pussy! Fiecare își vede de viață lui. Nu ești proprietatea nimănui. Nu decide nimeni pentru tine. O vorba din bătrâni, punct. Și de la capăt. Viața nu se termina la fostul sau fosta, viata este frumoasă, o ușă închisă se deschid altele. Trăiește viata, bucură-te ca ai scăpat de unul care nu știe sa aprecieze. Femeia este o REGINĂ, ea oricând poate sa își găsească pe altcineva, în schimb bărbatul o ia la l. Ba... Știu bărbați care se dădeau zmei și după ce ia lasăt femeile au deveni niște bețivi.