| AmyFrumy a întrebat:

Sunt intr-o situatie mai complicata. Va rog sa cititi pana la final, si sa imi dati un sfat. Mai demult, mi-a placut de un baiat, care are iubita. L-am placut timp de 5 luni, aproape 6. Faza e ca eu il placeam de dinainte sa fie el cu ea, iar ea cand a aflat, s-a luat de mine, ca nu stiu ce imi face daca nu il las in pace. Dar eu nu l-am bagat niciodata in seama, numai el se mai dadea la mine."Viata mea". sad Intr-o zi, m-a sunat (el de pe numarul iubitei lui) si a incept sa zica ca ma iubeste, ca s-a despartit de ea(mi-am dat seama rapid ca vor sa isi bata joc, pentru ca eu am nr lui). Si am zis "Da" cand a intrebat a 10-a oara (cred) daca vreau sa fiu cu el...Si atunci a luat aia telefonul si a inceput sa ma injure, ca el niciodata nu o sa se uite la mine si m-a amenintat ca ma va bate luni la scoala..luni nu m-am vazut cu ea, dar marti avea chimia la etajul meu, iar eu m-am dus la toaleta, si ea m-a vazut si m-a bagat in baie, zicandu-mi ca daca nu imi cer scuze pentru ce i-a facut la telefon imi da si 2 palme. I-am zis ca nu i-am facut nimic la tel, ca doar ea m-a sunat, si daca se atinge de mine ramane fara maini. In baie eram cu BBF-ul meu, care statea deoparte. Atunci el intra in baie, si intreaba ce se intampla. Iar prietena mea spune ca iubita lui (nu dau nume) vrea sama bata. El a intrat ca fulgeru' si a luat-o, iar ea tot comenta: "Ha, ca u tii cu rapanoasa asta, pe ea o iubesti". Chestii de isterica sad. Asa am scapat prima data. De atunci are ciuda pe mine, se uita cu ciuda la mine, fac tot posibilul sa o evit, dar e inevitabil, deoarece suntem in aceeasi scoala..De exemplu, sapamana trecuta am trecut pe langa ea. Am incercat sa trec pe langa ea si sa nu o ating, da' de unde? S-a bagat cu rautate in mine, de era sa ma dea jos. Sa nu mai zic ca ma stie toata scoala de la gura ei.sad Vineri (ieri) cand am iesit de la scoala, era pe banca cu niste baieti. Si imi spune: (...numele meu) aud de pe holuri ca mori de dragul meu(razand). Si fac si eu ca proasta:"Da, da bine." Si repede imi aduce aminte faza cu telefonul, ca am acceptat sa fiu cu el sad si atunci nu am mai zis nimic si am plecat. Va rog mult, ajutati-ma. Nu stiu ce sa mai fac. Mama nu prea stie care-i treaba, dar bunica mea, da. Ea ar vrea sa vina la scoala sa se ia de astia, dar ma gandesc ca dupa o sa faca misto de mine:"Asta vine cu bunica-sa la scoala, etc".Voi ce credeti? Vreau sa stiu ce sa fac, nu prea stiu sa dau replici inapoi. Adica eu nu am crescut in mediul asta, asa cu vorbe urate sad. Dati-mi sfaturi, cum sa trec mai departe. Multumesc cui a citit pana aici, si ma scuzati pentru greselile gramaticale.

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Si eu am fost ca tine. Doar ca eu sunt barbat. Am incercat sa evit bataile. Un baiat (eram copil atunci) se tot lega de toti si, inevitabil, de mine. L-am lasat de cateva ori si incepuse sa-si ia nasul la purtare. Intr-o zi cand nu era cu "gasca" pe langa el l-am batut de sa-i sune apa in cap. De atunci nu s-a mai legat de mine. De atunci am avut mai multe situatii in care am bagat de seama ca si cei mai puternici sunt lasi cand e vorba de bataie. Cu prostul n-ai cum sa te porti decat prosteste.

0 răspunsuri: