Vb lui kratos din ce oras esti?
daca iti place matematica poti sa te duci la profil de real
daca iti place romana, lb straine la uman,
sau stiintele(ca sp ca vrei sa fi vetrinar) si trebuie sa stii chimie bio mate...
mie imi place foarte mult profilul uman lb straine...si am intrat la filologie
sperc ca ti-am fost de ajutor intr-un fel
pup:*:*:
O sa inveti, ca altfel o sa-ti fie foarte greu sa recuperezi toata materia intr-o singura zi, invata fiecare lectie asa o sa stii si o sa-ti fie mai simplu. La ce profil, asta depinde la ce esti bun, daca iei note mari la mate, mergi la mate-info (asa ai mai multe sanse sa intri la o facultate buna).
Actorie- mult de citit (dupa cum scrii, nu cred ca ai citit mai mult de 2 carti in viata ta, si alea cu poze)
Jurnalist- astea scriu deci nu ai treaba.
Veterinar- medicina=> si chimie.
Televiziune- daca vorbesti cum scrii. e clar.
Pai la romana nu cred ca sunt probleme in realitate scriu si vb clar la tastatura ma cam prostesc si a mai spus cineva ca n-am citit mai mult decat 2 carti in biata mea si alea doar cu poze nu-i adevarat am citi primele 3 carti din seria amurg si lecturi suplementare (obligatori )nu-mi place matematica deloooc desi cu fizica ma inteleg bine mai mult in place romana am 9 (acolo ) la mate am luat un (6) is obligat sa invat mate mate ce viata cruda
Doamne, tu te gandesti deja la facultate, insa la faptul ca limba romana nu o stapanesti, cel putin in scris, nu te-ai gandit deloc!
Pai, acest lucru, o sa te constranga si n-o sa-ti dea voie nici sa faci jurnalism sau televiziune, cu atat mai putin actorie!
Te bazezi pe spontaneitate, ca n-a mai ramas decat varianta cu veterinarul, desi cred ca si aceea pica...trebuie sa scrii coerent retete, asta daca vei ajunge sa intri la medicina veterinara!
Concentreaza-te pe romana, mate si istorie/geografie, recupereaza ceea ce ai pierdut pe parcus si vorbim in semestrul urmator!
Bafta!
Monica