anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt la facultate in alt oras si stau la gazda.Nu reusesc sa ma acomodez deloc nici cu noul oras, nici cu facultatea.Ma apuca depresia cand ajung aici. Nu-mi place deloc. Mereu astept cu nerabdare sa vina weekend-ul ca sa ma intorc acasa.
Ce sa fac acum sa-mi mai revin? Acum insemanand momentul actual, ca maine voi vedea eu ce voi mai face.Ma simt rau de tot.

6 răspunsuri:
| briosicabriosel a răspuns:

Hei, te cred ca te simti rau, incearca sa iesi in oras, la un suc, cu timpul te vei acomoda dar cum ai spus si tu, e greu, si te simti rau din aeasta cauza, sper ca te vei simti mai bine si ca te vei acomoda foarte repede :*

suntserios
| suntserios a răspuns:

Gandeste te ca te vei acomoda in timp. e normal sa te simti asa dupa o mutare. ocupa ti timpul liber cu ceva. iesiri su prietenii, sport, un hobbie ceva sa nu mai ai timp sa te gandesti la alte lucruri

| PangeeaRogvaiv a răspuns:

Buna!
Te inteleg perfect si stiu prin ce treci pentru ca am fost si eu in situatia ta, dar cu timpul mi-am revenit. Am reusit sa trec acest moment pentru ca mi-am creat un grup de prieteni cu care ma intelegeam foarte bine si care care m-au ajutat sa trec mai usor peste acest aspect. Nu eram niciodata singura pentru ca nu ma lasau ei.
Ce pot sa-ti spun mai mult decat sa fii puternic si sa-ti cauti activitati care sa te faca de uiti de problema asta. Cu timpul te vei acomoda, crede-ma.
Mult succes!

| Kr5 a răspuns:

Fa-ti prieteni si iesi cu ei pe afara distreaza-te nu mai sta sa te gandesti mereu la asta te cred ca iti e greu si te simti rau (in ce oras?)

| ROB3RT89 a răspuns:

E frumos cand te duci intr-un alt oras, cunosti oameni noi, lucruri noi etc.
Daca esti genu de persoana mai retrasa, evident ca nu te acomodezi asa repede.
Poate o sa-ti faci prieteni la facultate si o sa ai cu cine sa iesi in oras, nu o sa te mai simti asa rau atunci!
Baftahappy

| ѕмιℓєfσямєℓℓу a răspuns:

Pai daca nu iti place nici facultatea ar trebui sa iti cauti altceva. Dar poate nu te-ai obisnuit inca. Incearca sa iti gasesti un hobby si sa faci ceva ce iti place!