Nu o lua la nimereala, nu ca si Clauditapisicuta, adica primul nume care-ti vine-n minte, pentru ca poate vei regreta alegerea facuta.
Sunt in aceiasi situatie ca tine, oarecum, eu am trecut, oricum, la mine e o poveste de vreo 5 luni, aproape 6.
Imprieteneste-te cu fiecare, cunoaste-i viata, felul cum vorbeste, felul cum se comporta, ce-i place, si ce-i displace, ce gen de fata il atrage, si ce nu, ca abia apoi sa faci o decizie.
Trebuie sa alegi bine, din 2 motive:
1. Daca faci alegerea care-ti displace, o sa regreti mult, si asta nu e bine pentru tine.
2. Daca alegi pe unul din ei, dar nu esti sigura, si celalalt ramane ca o optiune in viitor, ca in caz ca te desparti sa fugi la el, e o prostie.
Pentru ca daca alegi a doua varianta, si tot fugi ba la unul, ba la altul, ii pierzi pe amandoi.
Intereseaza-te, mai ai timp, eu am ales de mai multe ori persoana care m-a ranit, pentru ca eram fericit cu ea, si o iubeam, dar la final, ea a ales sa fim doar prieteni, chestie nasoala pentru mine, dar eh, asa e viata, trebuie sa ne confruntam cu realitatea, altfel nu putem inainte in viata.
Nu poate fi vorba de dragoste dupa o saptamana. Nu ma intelege gresit, insa cred ca am trecut cu totii prin ceva asemanator.
Lum noua, e normal sa te simti mcare ti-au starnit intr-un fel sau altul un interes oarecare.
Imprieteneste-te cu ei si stai calma, timpul le rezolva pe toate.
Mai bine ai astepta putin, iar daca vrei sa te decizi care dintre ei si nu poti...
Fa asa: Noaptea inainte sa te culci gandeste-te la ei si primul nume care iti apare in cap... ala e raspunsu.
user449549 întreabă: