| Scriiitoare a întrebat:

Sunt la liceu, clasa a 9 a, la stiintele naturii si am dat trei teste azi: la istorie( am copiat ), la biologie ( a fost super greu) si la logica ( cred ca am scris de 10), dar mie mi se pare ca nu au voie sa dea atatea teste in aceeasi zi, mai ales ca toate erau grele, voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| P3troS a răspuns:

Nu scrie nicaieri ca nu au voie sa iti de-a atatea teste si cred ca ar trebui sa te bucuri ca ai putut sa copiezi... e greu la liceu mai ales clasa a 9-a, pentru ca toti profesorii vor sa-ti vada nivelulkiss bafta incontinuare

4 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Am avut zi cu 6 ore in care am dat 6 teste. Bine, ca dupa aia ne-am plans 3 saptamani la toata scoala ca profii nostri sunt dusi cu pluta, asta e alta.

| BlueBird a răspuns:

Viata nu e intotdeauna corecta, crede-ma!

| ßömþŌʼnįĶ a răspuns:

Au voie sa dea si 10 teste intr-o zi...fiecare profesor este cu materia lui si da test unei clase atunci cand au terminat capitolul sau crede dumnealui ca asa trebuie...sa vada ce ati invatat, ce ati inteles intr-un cuvant ce stitihappy

| federerdinamo a răspuns:

Asta nu scrie nicaieri ca nu ai voie. Tezele nu au voie in aceeasi saptamana sau zi in rest au voie. te asigur si mie mi-a dat asa...deci nu-ti fa griji nu poti schimba cu nimic si acum sa fim seriosi.probabil s-a copiat pe rupte.