De ce nu faci plangere la diriginte?
De ce nu mergi la director, daca dirigintele nu-l poune la punct?
De ce nu iti vin parintii la scoala sa discute cu dirigintele sau comisia de profesori?
Toate astea iti pot rezolva problema, trebuie doar sa deschizi gura si sa vorbesti cu dirigintele sau parintii tai!
Îmi e teamă că dacă voi zice ceva va ieși mai rău, toți colegii vor vorbi si mai urât, iar acel coleg va deveni violent in afara școlii
Stii ca teama asta nu are temei si fara sa spui ceva, nu se va rezolva nimic, dimpotriva, se va face mai mult misto pe seama ta si tu vei suferii mai mult.
Pentru violenta colegului exista lege! Daca se potoleste la scola si face rau pe strada, parintii tai vor lua atitudine, depunand plangere la politie si se va potolii imediat, ca nu risca nimeni sa primeasca amenzi sau sa fie chemat pe la Politie pentru atata lucru.
Nefacand nimic, nu vei potolii pe acel nerm=nic care te sicaneaza si tu o vei lua razna cu capul, din cauza stresului.
Va trebuii sa inveti sa deschizi gura, ca nu te doare si este normals a inveti sa te aperi!
Zice o poreclă pe care o aveam dată de niște proşti mai mari, iar ei fac mișto
Nu cunosc toata situatia, nu stiu motivul pentru care se leaga de tine, dar incearca sa nu te mai lasi afecatata.Cu cat va vedea ca esti deranjata, cu atat va fi mai insistent.Nu lasa sa se vada ca te afectaza.Sincer cred ca ar fi bine sa stai de vorba cu parintii si ei sa vorbeasca cu directorul sau dirigintele, altfel vei avea de suferit, aici ma refer la invatatura.Nu te teme ca va deveni violent, exista politie daca se va ajunge la asa ceva.Prinde curaj si ia atitudine, altfel nu va inceta, nu-ti va da pace. Sper din suflet sa rezolvi aceasta problema.