| Funditssa a întrebat:

Sunt la scoala generala cls a 7. a! Si am note bune :X! Pe clasa a 6. a mi. a iesit media 9, 93! E bine nu? Am avut la toatee materile 10 in afara de biologie ptc avem o doamna foarte rea!
Eu sunt multumita de notele mele dar mai sunt 2 fete in clasa care arata oribil dar au 10 pe linie! Ele tocesk tot timpul! Mie imi place sa am grija si de cum arat! Si sa stau pe calculator sa ies afaraa prin centru... Ele nu stau decat sa invete! Pe mine ma intereseaza si popularitatea! Dar mama mea de la un timp nu e multumita de notele mele nu inteleg dc vrea sa fiu ak tocilarele alea 2 si imi spune sa citesc sa nu amis tau pe calculator deci e prea exigenta adica am numai notee mari dupa parerea mea 9, 93 e o medie mare in teze iau mereu 10 curat ce mai vrea? dc sa fiu ca alea avand in vedere ca ele arata oribil si sunt badjocorite de toti si nu au prieteni! Nu e buna media mea?!?!?! cum sa ii explic ca e prea exigentaa!

4 răspunsuri:
| Bibutzu a răspuns:

Buna!love struck

Fiecare parinte se preocupa de soarta copilului sau (e ceva normal) mama ta vrea doar sa te indarjeasca sa muncesti mai mult.
Sa sti ca poti invata la fel ca "tocilarele" alea 2 fara sa arati oribil.
Asta tine de viziunea fiecaruia.
Si cat despre media ta. este o medie mare, acceptabila.eu intra 6a am avut-o 9, 71. ..big grin

| xJelenaTrueLove a răspuns:

In primul rand incearca sa te te afirmi explica-i ca asta este tot ce poti face si cu toate ca stii ca mereu e loc de mai bine. spune-i ca te straduiesti sa dai tot ce-i mai bun din tine.
in al doilea rand draga iuefo in caz ca nu stii asta e limbajul mess ori esti adult si nu stii ori esti o mcmcmcmctocilararararararara

sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Cred că mama ta nu este chiar aşa de exigentă cum spui, dacă mă uit la câte greşeli de scris ai făcut: mi.a, ptc, care,tocesk,dc,ak,adica, badjocorite, explic... şi nu sunt toate!
O elevă foarte bună, asa cum zici tu că eşti, trebuie, în primul rând, să scrie corect. Intră pe http://lecturirecenzate.ro/, te va ajuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@tereza...etc. Da, ştiu "limbajul" de mess, numai că aici nu e messenger, iar regulamentul site-ului TPU chiar precizează evitarea acestui aşa-zis limbaj. O elevă "strălucită" trebuie să ştie să respecte regulile!