Nu pot sa zic ca toti ca mi se par stupide generalizarile dar majoritatea, daca nu chiar toti pe care i-am intalnit eu sunt mega dubiosi, n-as zice neaparat frustrati cat ciudati si imprevizibili intr-un mod neplacut.
Ar fi trebuit sa mentione ca nu ma refer la toti.Am observat pe Facebook si pe alte site-uri si chiar si la liceu ca is cam asa https://imgur.com/a/DG5AcXi
Urasc aproape tot ce se termina in ''core'' si/sau incepe cu ''post''
Care a fost experienta ta?
Ciudati care incep sa tipe din senin, destul de needucati, gesturi de tarani si reactii mega dubioase pe scurt. N-am strict o experienta pentru ca nu am oameni de genu prin anturajele mele, zic doar cand a fost cazu sa am grupuri unde erau si astfel de persoane ce am intalnit.
Frustrati poate de faptul ca sunt putini si nu pot face mare lucru pentru a lumina intunericul care ne inconjoara. Consecinta directa si trista e ca astia mai in varsta - am 38 de ani - majoritatea fie excelam la ce facem in tara, de obicei ca antreprenori sau angajati de top, fie ne-am carat deja de cel putin vreo 10 ani pe meleaguri straine si rupem stilul acolo. Nu e vorba neaparat de metalisti, cit de oamenii cu un IQ peste medie si cu ceva bun simt. Nu poti sa nu fii frustrat de cum sta treaba in tara asta.
Inculti, o mare parte din ei.Nici mai presus.Dar alta a fost intrebarea mea
Cocalari? cum sunt eu
Daca te simti asta e
Fabianiba întreabă: