| roxiii003 a întrebat:

Sunt minora, am examenul anul acesta si tot vad pe internet poze și videoclipuri cu relatii si imi doresc sa am si eu una, dar dau de baieti frumosi, cuminti, la locul lor, numai pe internet si ar trebui sa am o relație la distanta si nu stiu ce sa fac. Daca vad un baiat frumos pe strada mi-e rusine sa merg sa ii cer numarul sau ceva. Multi se intampla sa aiba iubite, eu nu am mai avut o relatie pana acum si nici primul sarut. Vreau un sfat sa continui sa caut? Sau sa las baietii pana cand viata se va mai liniști putin si voi termina cu examenele liniștita?

6 răspunsuri:
| MAteiLaAjutat a răspuns:

Concentreaza-te pe examen sa prinzi loc la liceu unde vrei, nu unde poti!

| angelsforever a răspuns:

Iti sugerez sa mai astepti pana cand termini cu examenul. Dupa ce termini cu examenul, ai putea sa iti gasesti pe cineva la liceu.

| dullcat a răspuns:

Pe internet vezi numai 1% din ce inseamna o relatie. Sfatul meu e sa te concentrezi pe invatat, fiindca de relatii ai timp toata viata, insa notele nu le mai poti repara si e pacat sa te traga in jos in functie de parcursul ales de tine.Succes.

| Hyperion7 a răspuns:

Un sfat.
Lasă relațiile după examen, o să faci o varza daca nu mai ai răbdare!

| MarianWLF a răspuns:

Sunt frumosi baietii, mai ales la 15 ani ii vad aranjati ca niste printese laughing, dar nu strica sa mai astepti, termina ce ai de facut ca e timp de baieti.

| Violleta2022 a răspuns:

Eu zic ca esti mult pare mica sa ceri barbatilor numerele de telefon, sau sa te apuci de relatii.
Asteapta sa ajungi la liceu si sa mai cresti, ca ai toata viata la dispozitie sa-ti faci relatii, dupa ce deveni majora si ai mai multa minte.