Daca prietenul tau are 1 an si jumatate, tu ai 17 ani, iti sugerez sa te ocupi de invatat, asteapta-l sa mai creasca si pe urma...vedeti voi...
Nu exista o varsta anume pentru a face pasul asta... fa asta doar dk il iubesti q adevarta si dk el iti impartaseste sentimentele...desi eu cred ca t iubeste din moment c te-a asteptat un si jum...altul nu ar fi facut asta...ai grija s te protejezi si k acel moment sa fie cat mai minunatptr k nu-l vei uita niciodata si s ramai q o amintire plaqta...
Daca esti constienta de ce se poate intampla in urma contactului sexual, daca va iubiti si aveti incredere unul in altul esti pregatita!
Dar ai mai pus aceasta intrebare si mai acum doua zile.sa inteleg ca nu te-au satisfacut raspunsurile?
Care sunt sentimentele sau ga ndurile tale care te opresc in acesta directie? Faptul ca majoritatea o fac, dupa mine nu este un argumet.
Experienta mea: sentimentul acela din noapatea nuntii cand - indelete- cei doi pun la o parte toate hainele este inegalabil...
Nu cred ca exista o varsta anume la care sa. ti incepi viata sexuala. Daca ai impresia ca esti pregatita ( fizic si psihic ) si ai gasit persoana potrivita, ti. o poti incepe, fara niciun regret. succes.
Cred ca da. Adica nu sunt genu de persoana care sai condamne pe cei care "o fac de la primele intalniri" dar cred ca cel mai bine e s-o faci cand te simti pregatita si cand ai pe cineva langa tine la care tii si care tine la tine. Daca tu te simti pregatita fa-o dar nu uita de protectie pentru ca oricata incredere ai avea in el si oricat ar zice el k nu are nici o boala fara niste analize nu ai de unde sti, si in plus nu cred ca vrei sa ai vru bebe.
Daca tu simti ca a venit momentul da. dar daca inca mai ai dubii(in privinta partenerului) ar fi bine sa mai accepti ca sa nu treci prin ceva mai neplacut dupa ptk niciodata nu se stie
Depinde...esti sigura ca iubitul tau e sincer eu zic sa nu te grabesti fa-o cand simti tu ca esti pregatita bafta
Atat timp cat relatia voastra este una stabila.si va iubit.si mai ales aveti incredere unu in celalt. eu zic ca da de ce.
anonim_4396 întreabă:
andreea_4134 întreabă:
smileforme întreabă:
Penaaaa1 întreabă: