Îmi pare rău că treci prin aceasta situație. În primul rand trebuie sa identifici problema, de ce te simți asa, apoi sa incerci sa o rezolvi.Dar contează mult sa ai o atitudine pozitiva. Nu uita ca o inimă vesela este sănătate pentru trup.
Salut! Este ciudat cum fericirea un cuvant atat de simplu pare atat de greu de obtinut! Eu iti recomand asa: Sa incetezi sa crezi ca trebuie sa ai doar o stare de spirit tot-timpul (cum ar fi sa fim mereu fericiti, sau suparati?), iti stabilesti obiective realiste, la care poti ajuge fara prea multa munca dar nici prea usor, fa sport (este esetial pentru un trup si o minte sanatoasa), gandeste-te ca NU ai nevoie de motive pentru a fi fericit! Sunt stari de spirit care se pot realiza numai prin traire si nu prin ratiune! Citeste articole, ce prinzi la mana, psihologie, sociologie orice! Fa-ti prieteni de incredere, putin da buni.
Hai curaj si un an nou fericit!
Gandeste-te ca in lumea asta sunt persoane cu probleme mai mari ca ale tale.Incearca sa ignori acest sentiment de singuratate si sa vezi doar binele in lucrurile din jur, ignora partile rele.Socializeaza mai des si fa glume cu prietenii, gaseste-ti o ocupatie si vei uita de singuratate.Iesi mai des la agatat si la petreceri pana tarziu.
Sper ca te-am ajutat.
Din păcate majoritatea trecem prin starea asta, mai ales acum în perioada iernii.
Nu e nimic de făcut, decât să-ţi găseşti hobby-uri, gen activităţi care să îţi placă şi să dormi suficient.
Poate la primăvară lăsăm PC-ul deoparte şi ne bucurăm de micile plăceri ale vieţii, atât pot spune.
*** happens all the time
o să mai treci prin asta de fkn o grămadă de ori
ce-ți pot sugera să faci în situația asta, ceea ce fac și eu de altfel când mă simt nasol, e să te îngrijești, cum s-ar zice, de propria ta persoană. Să asculți muzica preferată pe repeat de 1123 de ori până simți că urechile tale plâng de fericire, să dedici timp pentru un hobby, să adopți pe cât posibil un vibe pozitiv. O să dureze puțin până îți revii, dar merită. Fă-te fericit, viața asta, oricât de nasoală ar fi, trebuie trăită, deeeci move on, fraaaate. Dacă ai nevoie de vreo părere ceva, dai mesaj
kspewofpwe12 întreabă:
Penaaaa1 întreabă: