anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt mult prea slaba! Asta a inceput sa a ingrijoreze mult mai mult de la un timp. Am 1.60 si 40 de kg si arat ca un schelete ambulant laughing serios! Si cand sunt cu prietenul meu si ne sarutam asa mai intens si poate ne si excitam, eu obosesc foarte repede si mi se face somn! Adica serios, nu am energie destula in mine, si sa nu imi spuneti sa mananc mai mult ca sa ma ingras ca deja am incercat si chestia asta ani de zile si nu a mers nimic. Orice as manca nu se depune parca zboara in afara organismului nu stiu! Eu sunt virgina acum, dar ma gandeam cand oi incepe sa fac sex, mai mult de un minut nu cred ca rezist eu laughing, cred ca si lesin pe acolo ajung la spital! Daca stiti niste alimente sau ceva, orice sa prind putere sa a energie! Multumesc! happy

3 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Trebuie să te vadă un medic!
Nu cred că este cazul, să te gândești încă la sex!

| rolly14 a răspuns (pentru MMihai):

M-au vazut 5000 de medici, asa e constructia mea dar tot nu ma pot impaca cu ideea ca orice as manca parca e in van, bine ca nu arat chiar asa rau, adica nu sunt anorexica sau rahitica, dar eu ma consider foarte slaba. Si faza cu sexul, am dat doar un exemplu.

| sangrela a răspuns:

Poti sa iti i-ei niste calciu de la farmacie pentru ca iti va da putere.