Nu, nu are. Este ciudat si comportamentul lui... Si nu cred ca tine la prietena ta adica ii spune: ingeras si chestii din astea. Isi bate joc de ea intr-un fel. Si daca spui ca te tinea strans de mana inseamna ca vrea sa te faca si pe tine sa crezi ca te place. Nu cred ca trebuie sa ai incredere in el. Adica e ciudat. Vrea sa va faca sa aveti impresia ca el tine la voi. Dai fundita?!
Nu cred ca o strangere de mana inseamna ca te place. poate asa sunt regulile jocului mai stii iar prietena ta ar fi mai bine sa-si caute pe altu care sai-i zica din suflet ingerasi, iubitel
Nu cred ca ma place pe mine dar eu vreau doar sa stiu daca el isi bate joc de ea sau poate chiar o place
Este dragut din partea ta ca vrei s-o stii fericita pe prietena ta si ca nu vrei sa o dezamagesti, dar din punctul meu de vedere daca tu esti pritena foarte buna cu ea (nu?) si stati mult timp impreuna poate ca baiatul acela sa agatat de ea poate fiindca ca daca va sta langa ea va sta si langa tine.nu stiu n-am dat de prea multe ori sfaturi in legatura cu iubrea*.In orice caz iti apreciez apecierea prietenei tale si ca incerci sa aflii adevarul pentru binele ei.multa bafta**