Nici eu nu sunt cea mai buna la de astea dar cea mai usoara dar riscanta metoda mi se pare ce e cea de a deveni prieteni, se spune ca relatiile care provin dntr-o prietenie sunt cele mai frumoase, e un drum lung insa daca chiar il placi merita, nu stiu incearca sa "gasesti puncte slabe", lucruri pe care le aveti in comun, incearca sa fii " cea mai de gasca tipa pe care o cunoaste" apoi rabdarea le face pe toate daca ajungeti sa va cunoasteti mai bine iti vei putea da singura seama de sentimentele lui, daca te duci la el si ii spui in fata o sa iasa nasol rau ( stiu ca toata lumea zice ca asa e cel mai bine dar CHESTIA CU "TE IUBESC " "SI EU" se intampla in filme! asta e viata reala, daca te duci la unul si ii spui, te plac sunt mai multe variante : ori profita de asta si se joaca cu tine, ori il pufneste rasul ori incearca sa te evite ( si crede-ma, nu iti va placea) daca ii castigi increderea, o sa va cunoasteti mai bine, deveniti prieteni, petreci si mai mult timp cu el fara scuze penibile ( presupun ca asta vrei
Spune-i ca nu ai nimic cu el e un tip ok, dar nu s-a remarcat fata de ceilalti, spune-i ca nu stii ce a apucat-o pe prietena ta.Astfel, observa-i reactia si asteapta un timp sa vezi daca s-a schimbat, iti vei da seama singura. Daca se schimba inseamna ca te place iar daca nu inseamna ca esti o simpla fata. Pentru el, sunt multi care te cred speciala!