| ioana_5498 a întrebat:

Sunt noua pe aici, si am o nelemurire, de ce apar asa greu raspunsurile pe care le las la intrebari?

8 răspunsuri:
| maryana5 a răspuns:

Moamh ce grew apar rolling on the floor in 3 min. sunt deja pe site rolling on the floor bine depinde de netul fiekruia whistlingwhistling

| alexa a răspuns:

Pentru k trebuie verificate si daca sunt multe iti dai seama k ia un pic de timp... dar cand raspunsi la o intrebare iesi si intra din nou peste cateva minute

| dulshe a răspuns:

Salut
Dupa cum tu bine ai zis esti noua, iar cei care sunt noi pe site, toate intrebarile si raspunsurile sunt aprobate de Raluca, sincer nu stiu cat dureaza acea faza, dar daca esti interesata o poti intreba pe Raluca.
Succes!

| Ben. a răspuns:

Eu nu sunt nou si mi se intampla acelasi lucru.in ultimul timp site-ul merge mai greu.au sarit o groaza in caruta si i-a intrat roatele in noroi.

| DenissaDeea a răspuns:

Nu are probleme site-ul! eu am avut probleme de genul acesta cand aveam viteza la net de 2 MB, dar acum de cand am schimbat reteaua de internet si am viteza mai mare nu am astfel de probleme aici pe site(probabil datorita vitezei de net mica, intra mai greu un raspuns pe site, fiind multi membri in acelasi timp)la mine acum orice as accesa, se acceseaza in cateva secunde aici.

| andi a răspuns:

Trebuie sa fie verificate intaiwinking

| FearNoEvil a răspuns:

Pentru ca trebuie sa fie aprobate in prealabil.

| ioana_5498 explică:

Asta stiu dar 4 ore?

Întrebări similare