Nu manca seara si abtine-te si tu de la paine
oricum nu iti sfatuiesc sa te infometezi... fai sport si manaca multe fructe si legume, mai ales ca e vara
In fiecare zi, mananca doar dintr-o grupa de mancare de ex: ziua 1. mancaruri din legume, Ziua 2. pui etc. Dar nici intr-un caz mancare de fast-food. Deasemenea si sportul este foarte benefic, si te ajuta foarte mult daca vreai sa slabesti, poti incepe prin a alerga dimineata vreo 30 min, si poti face si niste exercitii in casa.
Http://dieta.romedic.ro/ aici ai un site cu multe diete, alege una care sa ti se potriveasca, si fa exact ce ti se cere. Eu iti urez mult succes.
Http://dieta.romedic.ro/ aici ai un site cu multe diete, alege una care sa ti se potriveasca, si fa exact ce ti se cere. Eu iti urez mult succes.
Eu zic sa nu mananci carne paine suc cu acid si in general sa mananci produse fara proteine
Chestiile de genul acesta nu se discuta pe interner... cel mai bine mergi la un nutritionist... nimeni nu-ti poate recomanda o dieta fara sa-ti vada analizele
Poti sa tii dieta asta, eu o tin de 3 zile si am slabit 2, 5 kg la inceput iti va fi greu dar daca ai vointa merge:la ora 9 mananci un ou fiert, la11 un mar, la13 2 cartofi, la15 o rosie, la17 o portocala sau un grapefruit iar la ora19 un iaurt. e important sa respecti orele si cantitatile.nu sari peste mese. pup si sper sa tinem legatura
Daca doresti asta cu adevarat abtine-te de la piine, dulciuri, carne...consuma mai multe fructe si dupa ora sapte nu mai minca nimic. poate doar un ceai si cu vreo doi biscuiti...succes
andraa112 întreabă:
Catryyyyyyy întreabă: