F mult sport urmat de o dieta echilibrata.Multe fructe si legume.Nu te infometa cum fac deseori multe fete, nu obtii nici un rezultat.Numai q o dieta sanatosa poti scapa de kilogramele in plus.
Eu personal mi-as dori s ma ingraj si nu stiu cum . Acu depinde si de organismul fiekrui om.
Fara dulciuri, paine, sucuri acidulate, gasimi, foietaje sau fast fooduri si cel putin 2 litri de apa pe zi si, nu in ultimul rand sport
In primul rand sa renunti la paine si la fainoase
sa incerci sa manaci cat mai des dar putin... cat mai multe fructe, fara sosuri sau alte prajeli...
de asemenea sa combini cu sportul(sear macar inainte de culkre cateva abdomene si alte exercitii pentru a te mentine
nu in ultimul rand sa faci diferenta intee a te infometa si a tine cura
multa bafta
Sincer eu iti recomand sa te accepti asa cum esti, eu zic ca esti ok, ai timp sa slabesti (daca vrei). Am in clase colege care au 45 de kg, ti-ar place sa arati ca si o scandurica? Ele asa arata...
Vine vara... vremea este ff frumoasa... distreaza te facand multe exercitii in parc, jogging etc.iti recomand mersul p bicicleta.role etc imbini utilul cu placutul
incearca sa mananci multe fructe sh sa bei multa apa...este ff important
seara mananca cu 3 ore inainte de culcare, renunta la fastfood si nu manca asa multe fainoase.nu tine diete dificile, iti poate afecta sanatatea la varsta ta...succes
Cel mai bine citesti cartea lui Michel Montignac, acolo te invata cum sa mananci sanatos fara sa te ingrasi, nu toate prostiile de diete de la care in final tot te ingrasi prin traumatizarea organismului.
Mi se pare ciudat sa urmezi o dieta la varsta ta. Cel mai simplu ar fi sa lasi orice de fast-food si junk-food si sa faci gimnastica, care e cea mai buna pentru modelarea corpului, asta dupa spusele unei doctorite, care le povestea fetelor de la mine din clasa, preocupate de slabit la fel ca tine. Le recomanda gimnastica si innotul
Daca ai 16 ani poti face foarte mult sport. daca esti putin"puturoasa"poti incerca retetele lui michel montignac. sper sa itiu fie de folos succes
Consulta un medic nutritionist. De multe ori curele de slabire sunt cu doua taisuri.
Cu toate astea curele care contin mult sport, lipsa painii si a produselor fainoase nu iti pot face rau
Pai poti manca dimineata un fruct(fara banane), cafea fara zahar sau cu zahar, dupa minim 3 ore poti manca un iaurt sau branza cu smantana sau cascaval -nelimitat, dupa minim 3 ore friptura cu legume sau salata-nelimitat, seara fructe. nu maca nimic intre mese. fara suc, alcool si dulciuri. intr-o luna slabesti 2 kilogreme. am incercat si eu acesta dieta si a mers
Mananca mult si fa sport mult ...nu ai cum sa te ingrasi ...bine ca eu nu mananc nimic si nu fac sport)...ca nu am cu cine... dar asa e cel mai sanatos sa faci sport si sa mananci bine si sa iei calciu...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: