Hai sa iti zic despre bani o chestie. Tu inca nu ai castigat niciun ban pe munca ta ca sa vezi "ca nu sunt simple hartii". Daca mami si tati sunt bogati nu inseamna ca trebuie sa iti formezi o parere despre bani doar din perspectiva familiei
Gandeste-te ca in fiecare zi mor sute de oameni din cauza "unor coli ministeriale". Puterea banului se intelege, nu se presupune
Ia sa nu mai ai bani, sa vezi cum e.Sa vezi cum de 50 de ron nu ai sti ce sa iei prima oara.Totul in viata se cumpara mai putin sanatate.Crezi tu ca nu se cumpara iubirea? Ba da dar nu stii cum
Fiecare om are un pret, liciteaza-l bine
Vei gasi omul pe care sa il iubesti odata si odata.Sunt oameni ce nu simt acel sentiment niciodata pentru ca nu intalnesc persoana care sa le trezeasca in suflet sentimentul pur numit iubire.Probleme la tine nu exista cand va veni vremea vei avea parte de iubire.Pana atunci nu mima iubirea ca iti faci extrem de mult rau.Rabdare! Bafta!
In timpul adolescentei suferim cele mai drastice, si in general, nasoale schimbari, fie ele fizice, dar mai ales psihice. Chestia asta, complexu' asta cu "inadorabilitatea" o sa dispara, ai sa vezi. Poate pur si simplu in adancul sufletului tu nu esti pregatita sau nu vrei inca sa ai o relatie mai serioasa, chiar daca la suprafata esti foarte dornica de asa ceva. Anyways, in timpul asta cat esti singura, invata din greselile altora in relatii, nu cumva atunci cand o sa ai o relatie proprie sa scartaie din prima Si ca sa-ti zic, si eu am 15 ani si pana acum nu am avut prieten. Nu ma stresez. Timpul le rezolva pe toate, si le vine timpul tuturor incercarilor...