Buna, aceeasi problema aveam si eu cu vreo 6-7 luni insa am inceput sa ma imbrac mai "fashion" si vorbeam asa cum simteam adica nu ma mai interesa ce credeau ceilalti, daca le place sau nu, atat timp cat mie imi placea ceilalti nu puteau comenta nimic si, avand incredere in mine parca radiam de fericire iar cei din jurul meu observau si ei asta. Incearca sa fii mai plina de incredere si de voie buna. Iar despre baiatul acela, daca el te place asa cum esti iti va spune la un moment dat insa nu ar strica sa il ajuti si tu putin sa te observe gen : te comporti natural si incerci sa abordezi un subiect pe care el il adora, asa intrati in vorba si apoi, odata ce veti incepe discutia [de preferat in 2 pentru ca tu sa te simti mai bine si sa nu ai retineri ] lucrurile vor decurge de la sine Sper ca ti-am fost de ajutor
"Primul simptom al iubirii la un tânăr este timiditatea, la o tânără îndrăzneala!" ( Victor hugo)
Deci, tu incearca sa fi mai vesela, mai vorbareata, mai sigura pe tine! Afla care sunt hobiurile lui, afla mai multe despre el, ca atunci cand veti purta un dialog sa aveti ce discuta! Si sa nu te intereseze ce cred altii, tu spune intotdeauna ce gandesti! Cred ca e foarte important sa ii areti cum esti tu cu adevarat, sa vada ca si tu poti zambi, poti rade si te poti distra atunci cand iti 'invingi' timiditatea! Sti ce se zice : 'cu rusinea mori de foame', deci fi putin mai indrazneata!
Poate citatul lui Victor Hugo se potriveste si in cazul tau, iar el este mai timid decat tine!
bafta multa sper ca ti-am fost de ajutor :*
Pai in primul rand ce varsta aveti amandoi? ca sa stiu ce fel de sfaturi sa-ti dau
Un sfat foarte simpul zii direc in fata nu cred ca nu i-ar placea dar singuri nu cu tot cartierul de fata...mult noroc