| doyoucare a întrebat:

Sunt o fata cuminte, mereu inclinata spre baieti railaughing. Naspa, dar asa e.Imi plac baietii destepti care se drogheaza, sau au renuntat, care au o mare pasiune si sunt nepasatori.Sau depresivi.Si amuzanti in acelasi timp.Asta e in contrast cu necesitatea mea tot atat de arzatoare de a fii iubita.Deci ce sa fac?
Acum cateva zile m-am intalnit la cerinta mea cu unul dintre acestia-(X), exact pe placul meu.Eu nu fumez, dar cu el am fumat(tigari).Am petrecut cam 3 ore de vis pentru mine.Ce sa spun,baiatul "perfect".Nu si-a pierdut virtutile pe care oricine ar trebui sa le aiba cu toate ca s-a invartit intr-un cerc vicios.Mi-a placut ca mi-a acordat toata atentia,se observa ca era atent la orice spuneam, si invers.Ce sa spun, era un fel de chimie intre noi.Suntem,insa,total diferiti...
Apoi, pauza.Nu m-a mai sunat(micutul nu are minute), nu mi-a mai acordat atentie.As vrea sa-l descopar mult ai mult,dar nu stiu daca-mi permite.
In acelasi timp,il cunosc pe Y, baiatul tip, pe care orice fata ar trebui sa-l placa.Chiar si eu il plac, cu toate pretentiile mele.E amuzant sin cale-afara, dar nu simt aceeasi pasiune.
Ar trebui sa renunt la (X) pentru ceva mai lumesc(y)?laughing

3 răspunsuri:
| zaharelstef a răspuns:

Aaaaaa e grele niciodata nu le-am avut cu matematicalaughing))) alege-l pe cel care te face sa zambesti cel mai mult

| doyoucare explică (pentru zaharelstef):

Eu le am cu matematica, da' aici raman fara raspunslaughing

| zaharelstef a răspuns (pentru doyoucare):

Deci solutie:intrebare este gresita este o intrebre capcana laughing)