| Augustina a întrebat:

Sunt o fata emotiva si sensibila. Acasa ma simt in largul meu dar cand ies undeva nu stiu ce se intampla cu mine ca ma inchid si sunt foarte stresata.De mica mi-am creat eu un tic nervos (la ochi)unde am ramas cu el si din cauza asta cand comunic cu cineva ma gandesc sa nu clipesc si sunt complexata de acest lucru. Poate nu am destula incredere in mine. Oare imi sunt de folos anumite carti ca de ex:Coloreaza-ti increderea in tine etc.Sau ce sa fac sa nu mai fiu asa stresata si sa uit de acest tic

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Stai liniștită.
Ieși în lume și comunică (nu trebuie să te izolezi de lume - atunci apare o afecțiune psihologică, ceea ce nu-ți recomand), numai așa poți trece peste acest complex.
Cine te cunoaște, te apreciază pentru ceea ce ești și ceea ce faci nu pentru acel tic de la ochi.
Eu cunosc persoane care au aceeași stare dar sunt super de treabă și serioși.
P. s.: Nu există om pe lumea asta care să nu aibă cel puțin un mic complex privitor la persoana sa.
Să ai o viață frumoasă și multe realizări.
Pa, pa.

3 răspunsuri:
| want2bMajestic a răspuns:

Ticul acesta nervos apare din pur si simplul fapt cca nu ai incredere in ceea c faci. oamenii iti remanrca comportamentul, dar fi si u mai plna de viata si deschisa ca doar nu te papa nimeni. o sa ai doar de castigat.

| CrucifiedCountess a răspuns:

Cartile de genul.nici nu stiu dc exista. mie mi se par o porcarie.adica chiar asa de prosti suntem? Trebuie sa ne invete o carte stupida ceea ce numai constientul nostru poate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lumea e plina de oameni. oameni ca tine si ca mine, care au atatea probleme fistecare, incat nu au nici o treaba cu tine, cand iesi din casa.ai curaj si iesi printre oameni, nu te mananca nimeni.si de ce sa nu clipesti? face parte din farmecul vostru al femeilor.curaj si succes.