| DiannaDi a întrebat:

Sunt o fata frumoasa fizic si la fata. toti zic ca arat foarte bine, si sunt cu capul pe umeri, insa nu am succes la baieti. de ce? sunt sociabila, dar am impresia ca doar fetele usuratice au noroc. sunt dezamagitasad

Răspuns Câştigător
| saymoon a răspuns:

Nu fi dezamagita. Am citit intr-o revista ca baietii sunt intimidati de fetele frumoase, iar alaturi de cele mai urate se simt in largul lor. Dupa cele frumoase fluiera dar mai mult de atat nu indraznesc.Incearca sa fii mai deschisa, glumeste si razi cand esti pe langa baiet [mai ales daca e unul de care ti place], mult noroc la baieti love struck

6 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Noroc?
nu ai nororc daca gasesti unul care nu vede in tine dect o usuratica si te trateaza ca atare.
considera ca fetele usuratice nu au sentimente, si ca umbla dupa stii tu ce.de-aia corpul lor nu e acoperit de textila decat in proportie de nici 10%. asa ca... o fata usuratica nu are noroc.pentru ca tineretea si frumusetea formelor ei nu vor tine vesnic, si candva nu ii vor mai folosi deloc, in acel moment lumea o va considera un mare esec.
pe cand fata cuminte si frumusica va gasi un baiat care sa o iubeasca. apoi un barbat cu care sa se casatoreasca, sa fie o femeie cu capul pe umeri in continuare, implinita.
nu ai de ce sa fii dezamagita. fetele usuratice isi gasesc baieti pe masura.

| User a răspuns:

Lauda de sine...

| hayley a răspuns:

Mda, stiu. Fetele inteligente nu-s la mare cautare - deoarece stiu cand sa zica nu... Asta este cauza crying stiu cum e happy

| alone a răspuns:

Sa sti ca uneori e mai bine sa fi singur decat cu cineva asea ca mine si nici nu-si amintese de mine mai bine singur decat amagitsad

| EmySweety a răspuns:

Salut ingerasha! Ei bine. si eu gandesc exact la fel, si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. Eu cred ca aceste "usuratice" au norocul asta doar pentru ca le lipseste dimnitatea si respectul de sine. Se ''vand'' prea usor. si asta le face atat de "populare".
Te asigur ca motivul pentru care tu "nu prea ai noroc la baieti" este acela ca undeva este EL care te va aprecia mereu pe tine si nu pe acele imbecilewinking

| Nycole_7092 a răspuns:

hee hee sa zicem ca ele au "noroc" pentru ca isi arata tot ce au...