Ma gandeam eu. In primul rand n-ar trebui sa te preocupe greutatea cel putin 5 ani de acum incolo (decat in cazul in care ai fi supraponderala ceea ce nu esti).
Iar in al doilea rand, da, odata cu pubertatea, corpul tau va arde altfel grasimile. Trebuie doar sa ai putina grija ce ii dai de mancare. Hormonii vor face restul.
Asta ti-e tipul somatic/metabolismul, n-ai ce sa faci decat sa stii sa te impaci cu el. Totusi n-am intalnit persoana care sa ia serios in greutate mancand sanatos si corect (deraparile sunt acceptate daca sunt rare).
Cat despre prietenele tale, mai ramane de vazut pe masura ce se maturizeaza (sau dupa ce se marita
Ma gandeam eu. In primul rand n-ar trebui sa te preocupe greutatea cel putin 5 ani de acum incolo (decat in cazul in care ai fi supraponderala ceea ce nu esti).
Iar in al doilea rand, da, odata cu pubertatea, corpul tau va arde altfel grasimile. Trebuie doar sa ai putina grija ce ii dai de mancare. Hormonii vor face restul.
Buna, asa este corpul tau, n-ai ce sa faci. Mereu trebuie sa mananci echilibrat. Nu toti suntem la fel.
din pacate fiecare organism reactioneaza diferit incerca sa faci sport mult si sa mananci cat de cat sanatos
Biank_8453 întreabă:
Lilikiri întreabă: