| asdfkhjl a întrebat:

Sunt o fire care chiar daca mananca putin, se ingrasa, si am prieten care mananca o multime, mananca de toate si sunt niste slabanoage sad ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| greyhound a răspuns:

Ma gandeam eu. In primul rand n-ar trebui sa te preocupe greutatea cel putin 5 ani de acum incolo (decat in cazul in care ai fi supraponderala ceea ce nu esti).
Iar in al doilea rand, da, odata cu pubertatea, corpul tau va arde altfel grasimile. Trebuie doar sa ai putina grija ce ii dai de mancare. Hormonii vor face restul.

8 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Asta ti-e tipul somatic/metabolismul, n-ai ce sa faci decat sa stii sa te impaci cu el. Totusi n-am intalnit persoana care sa ia serios in greutate mancand sanatos si corect (deraparile sunt acceptate daca sunt rare).
Cat despre prietenele tale, mai ramane de vazut pe masura ce se maturizeaza (sau dupa ce se marita happy

| asdfkhjl explică (pentru greyhound):

1. 60 si 45-46 de kilograme, dar picioarele sunt mai groase cum s-ar spune. toti imi spun ca sunt slaba dar mie nu mi se pare. fata de vara trecuta in care aveam 50 de kilograme. nu mi se pare ca am slabit, dar cum am spus mai sus, toi imi spun ca am slabit

| greyhound a răspuns (pentru asdfkhjl):

Ramai asa ca esti bine. "Problema" picioarelor se rezolva cu alergat sau mers mult, fandari sau alte exercitii ale picioarelor.
Cati ani ai?

12

Oare daca sunt in crestere voi mai slabi? straight face

Multumesc multwinking

| greyhound a răspuns (pentru asdfkhjl):

Ma gandeam eu. In primul rand n-ar trebui sa te preocupe greutatea cel putin 5 ani de acum incolo (decat in cazul in care ai fi supraponderala ceea ce nu esti).
Iar in al doilea rand, da, odata cu pubertatea, corpul tau va arde altfel grasimile. Trebuie doar sa ai putina grija ce ii dai de mancare. Hormonii vor face restul.

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, asa este corpul tau, n-ai ce sa faci. Mereu trebuie sa mananci echilibrat. Nu toti suntem la fel.

| Greenscarf26 a răspuns:

sad din pacate fiecare organism reactioneaza diferit sad incerca sa faci sport mult si sa mananci cat de cat sanatos happy