Si eu sunt cam la fel dar te sfatuiesc sa citesti o carte despre timiditate si cum se poate trata, articole pe net, etc. Si apoi urmeaza practica pe mama, pe vecina de la 2, pe colegi pana la perfectionare(intreaba ceva chiar daca stii raspunsul, cere parerea in legatura cu o problema, astfel vei incepe sa ai mai multa incredere in tine si incet incet sa ai mai mult curaj). Succes
Si eu sunt tot o persona timida, nu pot vorbi cu usurinta cu persoanne pe care abia le cunosc... e greu. e felul tau, daca te-ai schimba nu mai ai fii tu! timiditatea este definita drept frica de a fi in centrul atentiei. Persoanele timide sunt speriate de faptul ca s-ar putea comporta in asa fel incat sa fie puse in situatii stanjenitoare sau umilitoare. Traiesc o permanenta spaima de ridicol si se feresc - pe cat posibil - sa ajunga in atentia "publicului".
Si eu sunt o persoana rusinoasa, nu vorbesc foarte mult cu persoanele noi, dar si dupa ce ajung sa le cunosc. hehe ma urc in capul lor cum s-ar zice
staful meu: cand se aduna un grup de prieteni de ai tai du-te si tu si poate vin persoane noi acolo. crede-ma o sa fie mult mai usor sa iti faci prieteni noi cand vezi ca deja prietenii tai vorbesc cu ei si se inteleg bine
Sunt pasionat de psihologie si am cateva metode prin care sa te ajut sa scapi de timiditate si sa capeti incredere in fortele proprii.
id meu este justme_dany89
o sa ai o surpriza daca bagi id meu in lista ta
Si eu sunt asa dar am prietene.eu ma imprietenesc si incerc sa fiu de acord cu prietenii ca sa nu ne certam. daca avem opinii diferite spun ca nu cont fiecare cu parerea lui si totul ramane ok.incearca si u sa faci asa. sper ca te-am ajutat.