| lore_9594 a întrebat:

Sunt o fire foarte timida si credula.De foarte multe ori mi se intampla sa ma cert k persoane doar din faptul ca altcineva inventeaza chestii despre mine, sau despre ce as fi spus eu."Prietena mea" sau ma rog, e o fire mai rebela, baietoasa, si bineinteles face numai tampenii, la sfarsit da vina pe mine. ce sa facstraight face? nimeni nu ma crede.nu mai suport sa fiu judecata pe nedrept!straight face multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| juniper a răspuns:

Ei ii spui "prietena"? Nu merita sa fie prietena ta daca da vina pe tine, sa nu-ti pese de ce zic oamenii, fi doar tu insati si sa nu te doara nicaieri de ce zic altii.

| annisy a răspuns:

Fa si u ce face si ea.arata-le celor din jurul tau cum e ea de fapt.si inainte de a da crezare unor vorbe incearaca sa verifici... avand in vedere ca cei din jurul tau s-au obisnuit cu tine asa trebuie sa le arati ca poti si altfel.incepe prin a ii ignora (poate nu le strica o mica injuratura) si distateaza-te de acea "prietena" daca vezi ca iti face rau indeparteaz-o cat mai repede.bafta!

| liz23 a răspuns:

In general se aplica acea expresie."spune-mi cu cine umbli, sa-ti spun cine esti". Multi oameni isi fac o parere despre tine si prin cei care sunt in preajma ta mai tot timpul. O sa ajungi intr-un punct in care va trebui sa indepartezi de langa tine persoanele care dau vina pe tine, care au un caracter total gresit.in ceea ce priveste timiditatea .este ceva normal, nu e tragic. Din ceea ce spui cred ca e nevoie de timp, sa mai inveti cate ceva despre oameni, sa stii pe care ii ti langa tine si care nu.Intotdeauna ai incredere in tine, in ceea ce poti si vrei, nu te simti inferioara fata de cele care stiu doar sa fie in centrul atentiei.nimeni nu s-a nascut invatat, toate au un timp al lor, crezi in oameni pana vei realiza ca fiecare e pentru el, prietenele le vei numara pe o mana, dar vor merita, cand se inventeaza ceva despre tine.nu dai atentie, nu se merita efortul.gandeste-te ca mereu te va vorbi cineva si nu neaparat de bine, o fac din plictiseala sau invidie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aleia tu ii spui prietena? e proasta dar ii prinde bine. vrea sa urce pe spatele tau incovoiat. dai doua dupa cap si cautati o prietena care sa nu se foloseasca de tine.