anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt o fire foarte timidă şi ruşinoasă, nu socializez deloc cu cei din jur. Sunt foarte dezamăgită de ceilalţi adolescenţi de vârsta mea care caută numai sex şi distracţie. Sincer, eu nu am fost niciodată la discotecă sau în club, nu ies noaptea în oraş decât însoţită de părinţi, nu am cont pe facebook cum are toată lumea deoarece consider că îmi pierd timpul. Nu sunt obsedată de modă, alcool sau vedete cum sunt alte fete din ziua astăzi.
Nu am prieteni, am fost apropiată de un bărbat care a fost şi singura mea bucurie până când m-a înşelat... Sunt foarte sensibilă, iar când am aflat că încă se gândeşte la fosta lui iubită, pur şi simplu am luat-o razna. Preferă să se uite la prostituate în loc să se gândească la mine, iar eu nu îl pot ierta pentru asta. I-am fost mereu credincioasă, dar de când m-a înşelat sunt mereu nervoasă şi simt că locul meu nu este lângă el.
Ce să fac? Nu îmi este bine împreună cu el, dar nici fără el...

4 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Bună!
Fă ceea ce simţi tu că e cel mai bine. Ceea ce te face pe tine mai fericită. Mda, în unele situaţii pare că orice decizie e una proastă, dar gândeşte-te bine şi o să vezi că nu e chiar la fel. Dac-aş fi în locul tău cred că aş lăsa-o baltă. Acum, tu întreabă-ţi inima ce vrea şi sper să faci alegerea potrivită.
Baftă!

| Evelyn666 a răspuns:

Trebuie sa incerci sa o iei de la capat, atat pe plan social cat si sentimental. Daca te-a inselat o data, de ce n-ar mai face-o? E mai bine sa treci peste, nu va duce la nimic bun relatia asta. Nu trebuie sa te lasi doborata de anumite situatii. Doar trecand prin ele vei putea capata experienta necesara. Prietenii loiali nu vor veni la tine sa te scoata din casa. Trebuie sa-i cauti tu, altfel situatia nu se va schimba prea mult. Inteleg ca esti mai timida, dar asta nu este o scuza. Nu toti sunt la fel, nu dispera si nu generaliza.

| denycriss12 a răspuns:

Gandeste-te mai intai la binele tau e cel mai important fa cum iti spune inima ar fi cea mai pura si sincera alegere fundita?

| AbyLove8 a răspuns:

Ma aseman tie din multe puncte de vedere, si parerea mea este ca trebuie sa incerci sa treci peste. Daca a facut asta inseamna ca el nu tine la tine atat de mult pe cat crezi. Un simplu sfat fiindca tu trebuie sa faci ce crezi TU de cuviinta. Succes :*