| Carlene a întrebat:

Sunt o persoana destul de activa si am foarte multi prieteni, dar totusi ma simt singura si cred ca nu am cu cine vorbi. In acei prieteni nu pot avea o incredere deplinasad Trec foate repede de la un moment de fericire la unul de tristete. Ce sa ma mai fac? Cateodata ma simt oribil fara motiv.

Răspuns Câştigător
| .::CyBeR::. a răspuns:

Cam asa sunt si eu uneori, mai putin ca ma simt oribil, nu am incredere in nimeni, nici in parintii mei.

6 răspunsuri:
| Amrita a răspuns:

Cu totii trecem prin asa ceva mai devreme sau mai tarziu.Asta e perioada cand te maturizezi. nu poti fi niciodata deplin sigura pe sentimentele tale.Dar.in legatura cu prietenii.pai.exac asa m-am simtit eu in vara.cand am trecut printr-un moment nu tocmai.bun.si stateam cu telefonul in mana si ma intrebam pe cine sa sun.cui sa-i spun ce ma supara? Si crede-ma ca. nu am sunat pe nimeni din acelasi motiv ca si tine.nu aveam incredere 100% in nimeni.
Sfatul meu este sa nu iti mai pese asa mult de restul lumii si sa fii mai... obisnuita cu lumea asta.cam nepasatoare... din pacate. Sper sa reusesti sa treci peste perioada asta critica!:*

| Alissa193 a răspuns:

Hey am trecut si eu prin asa ceva si sa-ti spun sincer singura persoana in care am incredere e mama. ok-ai o groaza de prieteni sau poate doar colegi cu care discuti si te distrezi citeodata dar nu ii simti atit de apropiati.prietenii sunt foarte greu de gasit chiar daca in jurul tau sunt o multime de persoane, inteleg ce simti. poate ar trebuie sa participi la ceva activitati extrascolare sau in ceva proiecte din scoala sau orasul tau.cu siguranta vei gasi pe cineva care sa se simta la fel ca tine, si fii atenta la cei din jurul tau poate printre ei se afla prietena mult dorita, bafta!

| ukume a răspuns:

Cel mai bine sa mergi la un medic psiholog.

| Ann™ a răspuns:

Stiu senzatia...asa mi se intampla si mie. destul de des, chiar. faza urata la mine e ca eu la scoala nu am prieteni cu care sa poti sa vorbesti asa. prietena mea cea mai buna din cls 1 [sunt cls a6a acum] e gemeni si nu poate fii tot timpul serioasa in legatura cu probleme... e bine ca o am pe sor'mea laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu ma simt la fel...nu am cu cine sa vb atunci cand sunt suparata dar cel mai bun prieten e mama tawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa vb cu mai multe pers