| Alissa193 a întrebat:

Sunt o persoana sociabila, pozitiva, mereu vesela dar din pacate am multi cunoscuti si nici o prietena, si mai sufar ca nu mi-am gasit dragostea pina acum.Incerc sa ma resemnez cu situatia data.La cit de pozitiva am fost mereu nu stiu de ce nu am reusit sa-mi fac macar o prietena de incredere.
Sunt de ceva timp la colegiu si stiti cum e, se formeaza grupuri.Anul asta umblam impreuna cu 3 fete, suntem cele mai bune din grupa la invatatura.Deci in ultimul timp ceva s-a schimbat sau cred ca incep sa ma maturizez eu. Ce spune una fac si celelalte, ce spun eu nimic nu e luat in consideratie, parca ma trateaza ca pe un copil.Mereu ma contrazic si deja in ultima perioada am inceput sa le arat ca nu-mi place ce se intimpla, adica am luat atitudine, nu fac tot ceea ce vor ele.Intr-o zi m-am enervat enorm, aveam ceva probleme si pur si simplu i-am spus lui M.(in care de altfel aveam cea mai mare incredere)sa ma lase in pace. S-a uitat ciudat la mine foarte mirata suparinduse pe comportamentul meu.In alta zi le-am spus ca nu sunt de acord cu ceva si tot M. s-a rastit ca pot sa fac ce vreau eu daca asa vreau.Nu mai spun de cea mai desteapta fata din grup ca ma contrazic cu ea mereu.
Am ramas putin perplexa.In acele momente parca mi s-a dat o perdea de pe ochi.Adica asa eram eu si pozitiv si negativ, sunt OM, sunt eu si caracterul meu, nu pot fi mereu vesela si sa accept tot ce spun, in special ca simt ca trec printr-o perioada de schimbare, apar tot mai multe probleme.De ce eu pot sa le accept cu tot caracterul lor sau pozitiv sau dificil iar ele nu.Intr-o zi am inceput sa le ignor si sa ma alatur altor fete din grupa cu care ma simt mai bine(adica decit ultima acolo mai bine printre primii aici). La o pereche m-au intrebat ce s-a intimplat si am inceput sa le explic care este motivul si sigur mi-au spus ca ma comport ca un copil ca ma supar din orice, ca nu am dreptate(ca intotdeauna)Nu-mi place situatia creata, dar stiu ca trebuie sa trec pe o anumita parte, sa aleg o cale de iesire. Le cunosc de aproape de 3 ani iar M imi era cea mai apropiata dar faptul ca la prima ocazie mi-a intors spatele m-a descurajat. Ce sa fac?

1 răspuns:
| ColorfullColors a răspuns:

Astea nu se pot numi prietene. Sincer prietenii se gasesc ingrozitor de greu. Ma pot numi doar o persoana incredibil de norocoasa pentru ca am cea mai buna prietena si cel mai bun prieten si un baiat care ma place doar pentru felul in care sunt eu si nu ar schimba nimic la mine. Nici el, nici ceilalti prieteni. Si sunt pe a8a.

Nu te ingrijora, traieste-ti viata cat poti mai bine, dar uita de fetele alea. Am avut si eu 2 prietene de tipul ala. Nu e ce trebuie'

Sigur, intr-o zi, vezi gasi persoana potrivita.