| FloRyX002 a întrebat:

Sunt o proasta m-am pus rau in gura cu niste fitoase si am s-o incurc nu mai e cale de intelegere cu ele ce sa fac? imi vine sa ma arunc de pe bloc si sa se termine totul! m-am saturat ca totii sa rada de mine! de ce? sa fiu eu aceia? ma simt nefolositoare vietii asteia toti ma cred o proasta

7 răspunsuri:
| Đϋffγ a răspuns:

Nu te mai crede proasta,arata-le ca esti mai buna ca ele din toate punctele de vedere (cand le vezi ignorale, lasa`le sa vorbeasca singure, nu le baga in seama). Si eu ma am rau cu niste fitoase din astea, dar eu nici macar nu le-am facut nimic, numa ele au treaba cu mine laughing

| 95Cosmin a răspuns:

Nu are rost sa pui suflet la toate prostiile care le spun altii despre tine.Nu stiu care e situatia dar poate cei care te jignesc sunt invidiosi pe tine dintr-un anumit motiv. Daca as fi in locul tau chiar nu mi-ar pasa de ce ar spune altii despre mine.

| AndyLavy a răspuns:

Multi prosti pe lumea asta. Lasa-i in durerea lor. Tu vezi-ti de viata ta, atinge-ti scopurile sa ajungi cine iti doresti, nu lua in seama toate pitipoancele care nu stiu cum sa te mai vorbeasca si asa mai departe. Si eu patesc de multe ori asa, trec pe langa ele si ma fac ca nu le vad nu le aud. si gata happy

| timilian90 a răspuns:

Lasa toate sa vina de la sine... nu mai pune orce ca*at la suflet!

| FloRyX002 explică:

Da ma dar nu mai suport nu mai pot! in fiecare zi se intampla la fel

| FloRyX002 explică:

Koreckt!

| nairam2k a răspuns:

Daca tu nu te respecti cum vrei sa te respecte ceilalti din moment ce tu te consideri "proasta", tine capul sus si pastreaza-ti demnitatea!