Fluturii in stomac ii simti mai la tinerete, cand esti la prima relatie. Dupa o anumita varsta, nu mai simti nici molii.
Daca nu i simti inseamna ca nu te atrage persoana respectiva sau ca ai tu o asa problema care te face incapabil de a avea fluturii aia? Sau nu neaparat? Poate fi iubire si fara acei fluturi? Sau cum e de fapt? Cu asta
Dispar fluturii dupa un timp (ma refer la fluturii pe care ii ai cand vezi sau esti in preajma cuiva) dar ramane iubirea neconditionata si cand auzi ca celalalt a patit ceva ti se face pur si simplu rau pentru ca tii la el.
Dar daca nu au existat deloc fluturi atunci nu stiu daca se poate forma o relatie de iubire de vreun fel
Daca nu simti "fluturi" sau alte emotii, inseamna ca nu iubesti.
Sunt si oameni lipsiti de capacitatea de a simti emotii, empatie.
Exista teste psihologice care ar lamuri misterul in cazul tau.
Te poti testa.
Si se poate trata asta? Daca nu ai emotii si asa
Numai daca iti doresti si numai cu terapie. Mergi la psiholog.
Incearca cat mai des sa te pui in pielea celuilalt. Tie ti-ar conveni situatia respectiva?
Sa știi ca și eu ma întreb asta, oare ce e iubirea de fapt? Ca în dex scrie ca e senzație de atașament. Oare atâta e? Când te îndrăgostești e wow, ți se pare ca persoana aia e totul dar cand trec fluturii nu știi cum sa scapi de ea.
Se cheama ca incurci oamenii, nu crezi?
Azi ii iubesti, maine ii parasesti. Tie ti-ar place sa fii tratata asa? Oare cum te-ai simti?
Foarte aiurea m-aș simți ce e drept.
Ei, gandeste-te la asta data viitoare cand simti fluturi.
Cealalta persoana nu poate opri iubirea apasand pe un comutator.
Dar dacă eu chiar asa sunt și nu mai simt nimic după faza aia hormonala? E bine sa stau cu acea persoana doar din mila?
E bine sa nu incurci pe nimeni.