| Pisiii :x a întrebat:

Sunt obesedata sa-mi aranjez parul...deci in fiecare zi mil intind si nu-mi place deloc sa vad un singur fir rebel.Cum as putea smai las parul mai liber? Ce frizuri fara ondulator, placa, fixativ si altele stiti?

10 răspunsuri:
| freehugs a răspuns:

Mai prinde-l in clame si tu... dauneaza placa si ondulatorul zilnic.sau schimbati tunsoarea in ceva sichappy

| anonima_4990 a răspuns:

Si eu sunt la felhee hee

| spot a răspuns:

Inseamna ca arati foate bine... happy

| spot a răspuns:

Mda... si eu baiat p'aci ce sa zic? laughing

| lucu a răspuns:

Nustiu dc nu iti iei un stilistbig grin

| Okia a răspuns:

Hmmm.pai ai putea sa iti prinzi parul in fel si chip daca il ai lunghappy sau pur si simplu poti sa il lasi pe spate cu ajutorul unei cordelutze sau a unei clame...big grin eu la 2 luni imi fac tratament pentru regenerarea parului si e foarte eficientbig grin te pup:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt obsedata d placa sunt si vr s imi stea mereu parul drept fara nici un fir rebel! am intrat p mai multe site-uri si nu am gasit nimic interesant...asa ca va astept p voi cu mai multe idei!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa eram si eu ...trebuie sa ai doar suficinta ambitie... dupa o perioada o sa vezi ca nu-ti mai place cum iti sta cu el drept

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prindeti parul normal in coc si lasa varfurile sa atarne

| rockstar_8594 a răspuns:

Si eu fac la fel, crede-ma, mereu cu placa, fixativul si multe altele... dar daca vrei. ia-ti un sampon pentru par cret si dupa ce fc baie date cu putina spuma, lasa-l sa se usuce si o sa il ai cret, iar daca il vrei drept, ia-ti un sampon pentru par drept si usuca-l cu peria si cu feonul:Xstiu mai multe optziuni dar astea sunt cele mai usor de practicat.si daca vrei un fixativ care sa nu facanici rau parului, foloseste zeama de lamaie sau bere(nu au miros)winking