Este clar ca relatia asta nu are viitor, tu nu poti trece peste orgiliul personal, el nu o poate uita pe fost iubita si o tot cauta, decis viitor fericit impreuna, nu exista!
Sfatul meu este sa incetati relatia aici, abia nu va mai faceti sange rau si nu mai pierdeti timp inutil.
Cănd iubești, mai calci pe orgoliu, ca să poți trăi cu acel om. Astfel preferi sigurătatea cu orgoliul intact, sau încerci să faci o familie ci el. Să trecem la următorul? Dacă se poartă la fel, ce faci? Orgoliul, și pac cu el la plimbare. Și tot așa și iar așa. Atunci poți da anunț la mica publicitate. Caut virgin, fără foste relații, că eu am orgoliul mare. Părere.
Dacă iubești cu adevărat pe cineva ar trebui să mai lași uneori orgoliul deoparte.
A destul de clar că el încă nu a putut să o uite, altfel nu ar fi căutat-o atunci când nu mai erați împreună.
N-aș ierta așa ceva în nicio viață, ce naiba de relație e asta? Nici în adolescență nu trăiam așa drame .
Copilarii! Ori aveti o relatie, ori nu. Daca va certati va despartiti, daca v impacati reveniti. Va jucati ca soarecele cu pisica.
Drame de adolescenti. Terminati liceul si dupa cautati relatii serioase/in care sa va implicati asa mult.