| GaGy a întrebat:

Sunt obsedata! Si am neboie de ajutorul vostru.Va rog mult!
Am 13 ani, anul acesta m-am mutat la o scoala noua...am trecut prin multe si am ajuns sa urasc aceasta scoala mai mult decat mi-as fi inchipuit.Acum sunt sincer trista ca incepe scoala.Si astept nespus sa inceapa vacanta de vara.Cum as putea face sa treaca timpul mai repede?

Multumesc la toti care ma ajutati love strucklove struck.
Funda + vot.

3 răspunsuri:
| Cookie?iParty a răspuns:

1}Cumparati lasere din Eforie Nord, sunt 90 de lei.
2}Du-te la aceea scoala.
3}Distruge clasa aia{Rupe bancile,cu laserele, la fel si tabla, la fel si catedra doamnei!}!

| SimonaAdina a răspuns:

Pai nici mie nu imi place scoala.Si eu ma trezesc dimineata si nu am chef de nimic, mai ales sa merg la sc.Si eu imi doresc sa vina cat mai repede vacanta.Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca trebuie sa mergi la scoala pentru ca altfel o sa-ti fie si mai greu.In timpul orelor mai tot timpul imi zboara gandul la altceva decat la cea ce ne preda profesorul sau profesoara, si observ ca ora trece mai repede decat credeam.Trebuie sa ai rabdare si ai sa vezi ca este mai bine decat sa fi tot timpul stresata, ca mai ai mult pana la vacanta. Dar ai mare grija ca scoala e benefica si daca continui sa nu inveti o sa ai mari probleme.Eu incerc sa fiu echilibrata.Nu invat exagerat de mult dar nici deloc!

| doker78 a răspuns:

Cel mai bine e sa na atragi atentia la toti nebuniii