| fataAiaînaltă a întrebat:

Sunt Ok dacă am 1, 67 și 54 kg? Mie mi se pare ca sunt prea slaba, așa îmi spun și ceilalți. Acum un an cam așa, eram mult mai "dolofana", aveam 58-59 kg și toată lumea îmi spune, dar si mie mi se pare ca arătam mai bine atunci. Dar am o problema. Înainte, când am început sa ma îngraș, se distribuia grăsimea uniform, pe coapse, fund și solduri. Și nu era o grăsime din aia moale, era tare și pur și simplu puneam și carne pe mine nu doar grăsime, chiar dacă eram mai grăsana, arătam super bine, eram tonifiata intr-un fel, nu aveam nici gram de celulita și fundul meu era bombat.Dar după ce mi-am început viața sexuală (acum vreo 7 luni), eu de atunci am început sa slăbesc foarte tare și a început sa mi se depoziteze grăsimea numai pe burta straight face La picioare, fund, coapse am slăbit enorm și nu se mai pune acolo oricât as manca. Carnea a devenit așa moale, fleșcăită, zici ca am 80 de ani, mai ales pe fund, s-a înmuiat rau de tot fundul și s-a lăsat, nu mai e tare și bombat cum era înainte.Am început sa fac și celulita. Schimbarea asta poate fi din cauza ca mi-am început viața sexuală? În perioada in care arătam bine faceam uneori niște exerciții acasă (squats și alte exerciții pentru picioare și fund) dar nu le faceam regulat deci nu cred ca au influențat prea mult felul in care arătam atunci. Și oricum arătam așa și înainte sa încep sa le fac. Atunci faceam ca eram grăsana și mergea dacă slăbeam puțin. Dar acum îmi e frica sa ma apuc iar, ma gândesc ca poate o sa slăbesc și mai rau? Așa este? Ce sa fac sa revin in forma una care eram înainte? Se mai poate sa mi revin?

1 răspuns:
| fataAiaînaltă explică:

Știu ca am zis ca am 1, 67 și am username-ul "fata înaltă ", dar așa mi-a venit, asta visez eu sa fiu înaltă laughing nu ma judecați laughing