| beautiful a întrebat:

Sunt pe clasa a 3 a si am o fata pe nume Adriana in clasa. Ea toata ziua se da mare si toate fetele sunt sluga ei.Bineinteles eu nu.Ma enerveaza foarte tare. Ce fite face cand vorbeste.Serios,e foarte fitoasa.Ma puteti sfatui cu ceva?

Răspuns Câştigător
| Miruna Pavel a răspuns:

Am trecut prin asta in clasele 1-4! acelasi luncru era. mi-am cautat in clasa o singura fata cu care sa ma inteleg bine si pe care sa ma pot baza. si pe celalalte le.am tratat cu indiferenta. vreau sa spun ca dupa ceva vreme au venit singure la mine si la pr mea cu care am ramas nedespartita. si acum ca ne.am dus la scoli diferite. pe fata care era rea(si inca este) nimeni nu o baga in seama si in clasa ei este privita ca pe o barfituare. deci: nu trebuie sa stai dupa ea, cautati tu cea mai buna pr. si toate o sa fie invidioase cand vor vedea ca faceti totul impreuna si ca nu va pasa de cei din jur. te puup. :*:* succes scumpo happy

9 răspunsuri:
| Alina_9354 a răspuns:

Asa patesc toate fetele in clasele I-VIII, au probleme cu o fata sau un grup de fete care vor sa se afirme! Faci foarte bine ca tu nu esti sluga ei si ar fi si mai bine daca nu te-ai mai enerva degeaba, nu o baga in seama, trateaz-o cu indiferenta pentru ca indiferenta doare cel mai mult! Omul care tace in situatii din astea e omul desteptwinking Si incearca sa le spui celorlalte fete care sunt slugi ca ar fi mai bine sa duca o viata independenta, sa se aibe pe ele model si nu pe aia! Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic si sa-ti fie de folos! Succes:* Nu merit o funda?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele acelea sunt sluga ei? pai nu stiu poate ca sunt prietene.Nu ti se pare ciudat ca tu esti singura care se vaiata de chestia asta? Mai exact ce le face? le pune sa spele sa faca mancare sa mature? celelalte fete ce zic?

| alexaalexandra a răspuns:

Slugi ti se par tie dar pentru ea sunt prietene.
n-o baga in seama.ingnor`o.
si eu am in clasa un grup de fete fitoase si nu le bag in seamaa.

| beautiful explică:

Nu vreau sa zic sluga, dar sunt pretene care tot sta pe dupa ea.Pe clasa intai ii baga cartile in ghiozdan si ii arunca mizeria la gunoi.

| ferni a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu o bagi in seama. Dar daca te alaturi ei ...vei face ceva foarte rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu cum e.Nu o baga in seama.probabil ea e invidioasa pe tine.Asa sunt fitzosi.Am o intrebare, te jacneste? lasa un raspuns si o sa iti zic ce sa faci. ok? Colegi care te enerveaza trebuie sa-i lasi in pace ca apoi iti vor ce prietenia, dar uh sa nu le-o accepti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as spune sa nu mai o ascultati si sa nu mai o bagati in seama

| thegreatgatsby a răspuns:

LOL parca e ceva scos din filme laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tratezi cu indiferenta.
Nu o bagi in seama.