Si eu am facut greseala asta pe la 12 ani.N-a crescut atat de mare incat sa fiu nevoita sa-l acopar sau sal epilez.
A crescut normal.Nu-ti face griji.
Bine sunt altii (CameleonnnN) care au impresia ca o sa creasca pana la genunchi...ras.
Nu te-as spatui sa folosesti creme sau altceva. Daca vrei sa scapi de parul de pe maini mai sigur ar fi sa mergi la un salon.Nu costa nici mult.
Am o intrebare....parul tau de pe maini era negru? ..ca al meu da.....si de cand l-am ras am observat ca incepe sa creasca dar e aspru..totusi o sa il las asa si nu o sa ma mai rad
Ma al meu era mai blondut. Dupa ce l-am ras s-a mai inchis la culoare...
Lasa-l sa creasca si decizi dupa ce vrei sa faci.Am o prietena care se da cu elipatorul pe maini si i- s-au mai rarit firele.
Deci sa inteleg ca tu l-ai lasat sa creasca si nu a crescut la infinit\ necontrolat nu? sper ca se opreste si el. ideea e ca nu ma pot epila sau sa imi fac altceva deoarece mama nu stie pentru ca nu i-am zis ca am facut asta pe maini si cred ca daca afla imi rupe gatul ...tu i-ai zis mamei tale in momentul respectiv?
Nu m-am referit pana la genenunchi e adevarat ca nu m-am exprimat foarte bine cand am zis de 2-3 ori mai mare
Nu,nu i-am zis.Am incercat sa nu observe.
La-am lasat sa creasca, a crescut normal nici prea mare nici mic.Normal.
Am inteles draga, era o glumita (teoretic)
Din curiozitate..acum cati ani ai? ca ai zis ca ai facut asta la 12 ani
23.
Parul va creste de 2-3 ori mai mare cel mai bine ar fi daca zici ca te-ai ras pentru prima oara si banuiesc ca nu vrei sa incerci acuma o epilare definitiva eu ti-as recomanda crema acea de epilare e foarte usor de folosit si necesita doar 5 minute.Intrabo pe maicata sigur stie
Woooooooooowww de 2 3 ori mai mare? baa tu esti nebuun?
Geo2969686 întreabă: