| iulia_6060 a întrebat:

Sunt pitzipoancele proaste? sau sunt asa din nastere? si de ce oare toate sunt la fel?

Răspuns Câştigător
| c0rn3l1uss a răspuns:

1. Nu sunt proaste, sunt foarte proaste.
2. Hmm, nu, cred ca manelele le-au facut asa.
3. Pentru ca sunt proaste si asculta manele.

:]

8 răspunsuri:
| daii a răspuns:

rolling on the floor buna intrebare.
Ele sunt intr-o concurenta continua.Care sa fie mai "pitzi" decat altawinking. Si.nu sunt din nastere.au devenit asa pe parcursul vietii.

by daiiwinking

| Andreeagen a răspuns:

Ma oameni buni cuvantu asta pitipoanca nici macar nu ex in dex. si sincera sa fiu m-am cam saturat sa il aud si pana la urma urmei ce inseamna?

| demonangel37 a răspuns:

Toate fetele sunt unice numai ca unele au ceva in comun prostia multa chestia este ca totl mi tine is de prieteni poate sa fie atrasa de partea asta sa fie pitzipoanca alte sunt obligate sa nu excludem si aceasta varianta, sau altele pur si simplu asa se nasc facute pentru a fi proaste de dau in gropi

| sorin a răspuns:

Sunte ele in felul lor mai "deosebite" ca si cocalari, dar in primul rand nu stiu cine a inventat acest cuvant pitipoanca si ma intreb daca cel care l-a inventat stie ce inseamna?!

| SweethearT a răspuns:

Pai, nu chiar ca sunt proaste.ci isi folosesc toata mintea sa dea impresia aia.Si noa, nu le prea iese sa arate cat de frumoase is laughing mai degraba le iese fix opusu.

Treaba lortongue sa fie cum vor.si noi suntem cum vrembig grin

| lostcontrol12 a răspuns:

Nu, sunt doar pitzipoance.se subintelege. daca spui pitzipoance proaste, e pleonasmlaughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mei sa nu le jignimwinking.
Nu vezi ca fiecare incearca sa fie unicawinking.
Dwa fieare e unica, nu thinking una mai pro**ta decat cealaltawinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din nastere...Mah da tu ce esti? stii? tare as vrea sa vad vreo doua poze cu tine!