anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt plictisit de viata asta, nu am chef de nimic si tot ce imi doresc acum e sa mor, nu imi mai pasa de nimic din jurul meu, nici de sanatatea mea, nu ma mai bucura nimic, toate amintirile din trecut ma fac sa plang si sa imi amintesc cat de prost sunt. Cateodata imi pare rau ca nu am apreciat destul tot ce mi se oferea, am dezmagit pe toata lumea dar cel mai rau m-am dezamagit pe mine, nu sunt bun de nimic sunt un prost si un distrus, nu am nici o calitate doar defecte, ba da am o calitate de fapt si aceea e sa fiu prost, nu am ce face aici pe pamant. Toata lumea e gen iubire, bani, distractie, nimanui nu-i pasa de nimanui, nici macar celor din familia ta nu le pasa cu adevarat de tine, locul meu nu e aici. Inainte eram un tip cat de cat sociabil, ma distram si eram mai mereu bucuros si vesel mai ales cand mi se oferea cate o supriza sad ceea ce acum nu ma bucura deloc, nu dau doi bani pe nimic, nici macar pe viata mea, sunt un incompetent, un lenes si un prost, ma urasc din cap pana in picioare, de cand am ajuns asa m-am distrus rau de tot, nu ma gandeam niciodata ca voi ajunge asa, imi pare rau ca am dezamagit lumea si in special pe mine, in felul asta nu cred ca mai apuc inca doi ani...

6 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Ce ai patit? Stiu viata e dura si trebuie sa ai puterea sa te ridici cand ai cazut. si eu am trecut prin niste suparari si era sa urmez calea aia urata si am zis nu trebuie sa cedez happy ca voi fi un las daca renunt.

| Crackman a răspuns:

Da si te plangi aici?
Pare rau Domnule, aici rezista doar cei ce distrug ce nu le convine. Te sinucizi, o sa uite lumea de tine in 3 zile. Daca vrei sa faci o diferenta fii tu un animal in viata asta, distruge tot ce te opresti din a trai. Spoiler alert asta este raiul + iadul, altceva nema. Dar numai fetele cedeaza jocului, un campion merge inainte pana nu se mai ridica.

| whatevernvm a răspuns:

Ți ar face bine o vizita la un psiholog sau măcar un consilier.

| Emma30555 a răspuns:

Mergi la medic. Depresia se trateaza. Sunt oameni care tin la tine, in primul rand cei din familia ta. Incearca sa mai faci ceva care sa iti placa sau sa te motiveze.

| IAR a răspuns:

Dar ce ai patit? (povesteste-mi pe privat)

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!